Indiferent daca sunteti la inceputul unei relatii sau sunteti de ceva timp cu un barbat, puteti folosi oricand aceste sfaturi despre cum sa faceti un barbat sa se simta iubit. Adica, toti vrem sa ne simtim iubiti, nu?

Si totusi, uneori trecem cu vederea ceea ce este chiar in fata noastra si luam acea dragoste de buna. Dar cu totii trebuie sa ne simtim iubiti si apreciati, iar tu poti oferi acel cadou partenerului tau. Iata cum poti face asta.

Cum ii arati iubitului tau ca il iubesti?

Ai cunoscut pe cineva pe matrimonialepublic.com si vrei sa ii arati ca il iubesti? Luati in considerare locul in care voi doi va impartasiti emotiile si apropierea. Gandeste-te la felul in care te simti atunci cand isi exprima sentimentele sau arata ca ii pasa prin actiunile sale. Destul de grozav, nu? Vrei sa raspunzi la ceea ce face el pentru tine cu propriile tale moduri de a-ti exprima dragostea pentru el.

Realizezi ca particularitatile despre cum sa faci un barbat sa se simta iubit pot diferi de ceea ce ti-ai dori tu personal. Ceea ce tu iti doresti nu poate fi totuna cu ce isi doreste el. Vom vorbi putin despre limbajele iubirii, dar trebuie sa realizam ca fiecare raspunde la lucruri diferit. Aratandu-ti dragostea si recunostinta fata de barbatul tau, relatia ta va continua sa fie si mai puternica.

Da, devine mai greu cu cat sunteti impreuna mai mult timp si trebuie sa va amintiti sa va faceti timp sa va exprimati si sa va intariti sentimentele. Insa, acesta este un motiv in plus pentru a depune eforturi pentru a face un barbat sa se simta iubit! Odata ce observa ca ii arati cum te simti mai des, iti va intoarce favoarea.

Verbalizeaza sentimentele cat mai des

Daca vrei cel mai simplu mod de a invata cum sa faci un barbat pe care l-ai cunoscut pe matrimoniale Iasi sa se simta iubit, nu exista nimic mai simplu decat sa spui „Te iubesc”. Daca esti nou in aceasta relatie, gandeste-te daca vrei sa-i spui mai intai ca il iubesti sau lasa-l pe el sa o faca.

In mod surprinzator, barbatii au sanse de trei ori mai mari sa spuna „te iubesc” mai intai intr-o relatie, potrivit unui studiu recent. Vrei sa fii relativ sigura ca se simte la fel daca intentionezi sa scoti mai intai acele doua cuvinte. Dar daca ai fost in aceasta relatie de ceva vreme, nu lasa spatiul dintre „te iubesc” sa fie din ce in ce mai departat.

Ar trebui sa existe un echilibru intre cat de des spui „te iubesc” si cat de des doreste el sa auda. S-ar putea sa o spui de 100 de ori pe zi pentru ca ti-ar placea sa o auzi atat de des de la el. El, pe de alta parte, ar putea sa fie in regula sa auda sau sa o spuna de cateva ori pe saptamana. Merita o discutie pe aceasta tema, astfel incat unul dintre voi sa nu se enerveze.

Vorbeste limbajul iubirii lui

Limbajul lui de dragoste ar putea sa nu fie la fel precum al tau. Daca pentru tine a fi iubit inseamna sa ti se ofere atentie si afectiune, poate ca pentru el asta inseamna altceva. Din nou, o comunicare deschisa va va ajuta sa lamuriti lucrurile si sa va intelegeti mai bine. Fiecare are preferintele lui.

Este foarte important sa cunosti limbajele dragostei pe care le vorbeste partenerul tau, astfel incat sa poti vorbi fluent in limba lui. Si din nou, tine-ti propriile preferinte departe! El se poate simti conectat cu tine atunci cand te imbratiseaza pe canapea sau petreceti timp impreuna. Totodata, tu s-ar putea sa te simti iubita cand iti cumpara un mic cadou sau iti spune ca esti frumoasa.

Acesta este un exemplu in care Regula de Aur nu functioneaza, deoarece ati putea sa-i cumparati cadouri si sa-l complimentati si sa nu obtineti rezultatul dorit daca pentru el a fi iubit inseamna altceva. Afla ce limbi amoroase il lumineaza pe iubitul tau de pe matrimoniale Iasi si gaseste modalitati de a incorpora mai multe actiuni in fiecare zi pentru a-i arata ca iti pasa.