Am ocazia sa incerc zilnic cele mai noi si mai bune produse in ingrijirea pielii, dar acestea sunt produsele care ma fac sa revin pentru mai multe. Iata cele cinci elemente esentiale de ingrijire a pielii mele.

1. CeraVe Hydrating Cleanser

CeraVe a fost demachiantul preferat de mine in ultimii sapte ani; nimic altceva nu este la fel de bland sau la fel de eficient. Nu numai ca imi indeparteaza tot machiajul, dar imi curata pielea fara a o indeparta de uleiurile de care are nevoie pentru a fi sanatoasa si fericita. Imi place sa-l folosesc de doua ori cand ma spal pe fata: o data pentru a indeparta machiajul si mizeria zilei, apoi din nou cu o carpa curata din bumbac pentru a-mi curata in profunzime si a-mi exfolia pielea. Voila! Nu mai este nevoie de nimic; este doar atat de bine.

2. Ser Sjal Bio-Regenerativ

Tilda Swinton foloseste acest ser, iar daca exista cineva cu care vreau sa fiu, este regina Tilda. Dar dincolo de intregul unghi de adorare a eroilor, folosesc acest ser de luni de zile si merita mai mult decat pretul (desigur, scump). Pielea mea este mai fina si mai ferma; tonul este mai uniform (mai ales in petele mai rosii din jurul nasului meu) si imi ajuta pielea sa ramana hidratata chiar si intr-un birou ultra-aer conditionat. In plus, ca o persoana care sufera de keratoza pilara pe tot parcursul vietii, este un fel de miracol sa gasesti un ser rezistent, care sa nu provoace o aprindere a acelor bulgari rosii pe care le cunosc atat de bine. Merita cu adevarat greutatea in aur.

3. SkinMedica Retinol Complex, 1,0 

Am ezitat sa incorporez un retinol in rutina mea de ingrijire a pielii, ingrijorata pentru ca eram in legatura cu peeling, roseata si sensibilitate. Adica, toti am auzit povesti de groaza. Insa cremele cu retinol galben stralucitor de la SkinMedica au fost harul meu salvator: vin si in concentratii de .25 si .50, astfel incat sa va puteti dezvolta treptat pana la complexul complet 1.0 pe care il folosesc acum. Acest lucru a oferit cele mai uimitoare rezultate in perioade de timp la nivel de prescriptie: am observat o reducere a petelor solare, a liniilor fine si a cicatricilor de acnee dupa o luna de utilizare si, de fapt, nu pot trai fara ea.

4. Dr. Jart+ Water Fuse Water-Sure Gel 

Cand vine vorba de schimbatorul de vreme sezonier, doriti, de asemenea, sa schimbati anumite aspecte ale ingrijirii pielii, in special crema hidratanta. In loc de ceva greu, asa cum ai folosi pentru iarna, vrei ceva usor si cu absorbtie rapida; un pahar de vin alb mai degraba decat un toddy fierbinte. De aici intervine acest gel hidratant uimitor. Nu are total ulei si este plin de acid hialuronic bun pentru tine, se cufunda imediat in piele si iti lasa un ten perfect hidratat si plin de roua. Este perfect singur sau sub machiaj; Serios, nu ma pot satura.

5. Masca de somn cu memorie Erno Laszlo Hydra-Therapy 

Initial am fost destul de sceptic fata de mastile de noapte; Am fete de perna albe si imi pot imagina cat de complet mi-ar strica cearsafurile. Dar dupa ce am incercat acest amestec uimitor de roz de la Erno Laszlo, sunt un credincios. Pur si simplu ungeti-o pe toata fata dupa spalare, lasati-o sa se afunde cateva minute, apoi mergeti in tara viselor. Dimineata, veti avea pielea super hidratata si plina de vis, totul fara nicio pata pe perne. Ca bonus, aceasta formula are cea mai nebuna consistenta: bagi degetele in ea si poti vedea urmele lasate in urma… dar peste noapte, se transforma intr-un gel roz perfect neintrerupt. Este ca un fel de Pokemon ciudat si sunt obsedat de el.