Este timpul sa arati cat de mult iti iubesti partenerul cu aceste SMS-uri ”Te iubesc” . Daca sunteti in cautarea unui SMS de dragoste pentru ea sau a unor SMS-uri de dragoste pentru ea , atunci sunteti in locul potrivit.

Relatia ta are nevoie de dragoste si atentie; doar unul dintre aceste mesaje de dragoste compilate SMS va face trucul de a-i oferi ingrijirea de care are nevoie.

1. Dragostea ta este o flacara care mi-a mistuit inima. Voi rezista pana in vesnicie. Chiar si atunci cand lumanarile si lemnele se topesc si ard, te voi iubi mereu din inima mea.

2. Iti voi trimite un zambet care va dura pentru totdeauna. Dragostea mea pentru tine va dura pana la sfarsitul timpului pentru ca mi-ai capturat inima si esti cel mai bun iubit pe care nu l-am putut gasi in tot acest timp.

3. Dragostea mea pentru tine nu este o responsabilitate; este o activitate pe care planuiesc sa o fac pentru tot restul vietii. Dragostea mea pentru tine nu este un joc si nu ma voi juca cu inima ta. Eu care am simtit dragostea adevarata te numesc iubirea mea.

4. Inima mea bate pentru tine tot timpul. Tot ce imi doresc este o lume care sa aiba un dulce sentiment de iubire. Vreau sa-mi petrec restul vietii, iubindu-te, iubito.

5. Soarele nu poate vizita pamantul, dar isi trimite razele. Norii nu pot veni la rau, dar trimit ploaia. Nu pot fi cu tine, dar iti trimit dragostea mea.

6. Pe langa faptul ca am nevoie de hrana, apa si aer, am nevoie de dragostea si grija ta zilnic. Ma simt cel mai norocos om din lume sa-ti am dragostea. Faci ca fiecare zi din viata mea sa merite retraita.

7. Dragostea mea pentru tine se invarte pe: intelegere, o inima curata de care sa-i pese si cineva special cu care sa-mi impart restul vietii, gandul la tine ma face fericit. Tu esti tot ce am nevoie.

8. Spune-ma egoist, dar tot voi vrea sa fii al meu, chiar daca a te iubi devine o crima. Te vreau in viata mea pentru ca de cand ai intrat in viata mea; Am gustat cat de dulce poate fi sa fii indragostit. Te iubesc.

9. Ma sperii asa cum ma privesti in ochi. Ma sperii asa cum spui „Te iubesc”. Felul in care ma sperii ma face sa te iubesc mai mult.

10. Lasa-ma sa fiu lacrima aceea care va concepe in inima ta, va naste in ochii tai, va trai pe obrajii tai si va muri pe buze. Vreau sa fiu tot ceea ce conteaza pentru tine.

11. Dragostea ta este raiul. Nu mi-am imaginat niciodata o asemenea magie a iubirii s-ar putea intampla pe pamant. N-am crezut niciodata ca voi fi indragostit pana cand ai aparut tu in viata mea.

12. Fiecare din cuvintele tale, Fiecare atingere, De fiecare data cand ma saruti. Toate acestea imi fac sufletul sa arda si sa tanjeasca si mai mult dupa tine.

13. Asemenea petalelor care picura de roua diminetii, imi sufli mintea. La fel ca bucuria pura din fiecare anotimp, straluciti spre admiratia mea. Nimic nu se compara cu frumusetea ta. Te iubesc.

14. Vei ramane iubirea vietii mele. Ma simt binecuvantat ca te-am gasit si promit sa te iubesc si sa te pretuiesc in fiecare moment al vietii mele. Imi amintesti de lucrurile bune din viata mea.

15. Aduci multa dragoste in viata mea. Draga mea frumoasa si minunata, iti voi oferi toata dragostea mea pentru ca insemni lumea pentru mine si sunt gata sa te iubesc pentru totdeauna.

16. Sunt momente in care ma faci fericit si sunt momente in care simt ca relatia se prabuseste, dar indiferent de ora, te voi iubi mereu si stiu in adancul meu ca te voi iubi pana in vesnicie.

17. As vrea sa te pot strange strans chiar acum si sa te las sa simti cum imi bate inima pentru dragostea ta. Ramaneti acel lucru uimitor pe care oricine si-ar dori sa-l aiba in viata sa.

18. Voi fi al tau pana la sfarsitul timpului pentru ca dragostea mea pentru tine nu va renunta si nici nu se va diminua. Tu imi stapanesti inima, sufletul si toata fiinta mea este a ta. Te iubesc draga mea.

19. Dragostea pe care o simte inima mea pentru tine este mai mult decat pot explica. Devine intens cu fiecare clipa petrecuta impreuna. Te iubesc acum si pana la ultima mea suflare.

20. Dragostea mea pentru tine este magica. A-ti oferi afectiunea si grija mea este o datorie pe care o voi face cu placere pentru ca gandul la tine imi incalzeste inima. Te iubesc din toata inima.

21. Nu ma pot opri sa te iubesc, draga mea. Asta pentru ca tu si nimeni altcineva merita dragostea mea. Pur si simplu este prea pretios pentru cineva in afara de tine.

22. Dragostea noastra a fost randuita. De aceea eu + tu egal cu binecuvantare. Esti cel mai bun din lume.

23. Nu-mi promite altceva. Ti-ai indeplinit deja promisiunea pe care nu ai facut-o niciodata (fiind totul pentru mine). Sa te am in viata mea inseamna totul pentru mine.

24. Dragostea nu este despre banii, corpul sau conexiunile tale. Este vorba despre gasirea acelei parti lipsa din tine. Tocmai l-am gasit pe al meu in tine.

25. Sa invatam lumea cum sa iubeasca. Mi-ai facut cel mai scump cadou. A-mi oferi dragoste a fost tot ce aveam nevoie si mai mult.

26. Stiu ca nu stam juxtapusi unul pe altul, dar iti simt prezenta peste tot in jurul meu. Te voi pretui mereu in adancul inimii mele si te voi iubi zilnic si pentru totdeauna.

27. La fel ca focul care arde in ploaie, vreau sa traiesc in interiorul tau. In inima ta dulce iubitoare, vreau sa fiu cu tine pentru totdeauna. Te iubesc.

28. Voi trai ca sa-ti dau trupul, sufletul si spiritul meu. Trebuie sa traiesc pentru a-ti oferi toata dragostea mea. Voi trai pentru a fi omul potrivit pentru viata ta. Te iubesc iubito.

29. Lumanari parfumate, trandafiri frumosi si manunchiul iubirii. Asta e tot ce visez cu ochii deschisi.” Esti cea mai buna fata care mi-a intrat vreodata in inima si vreau sa-mi petrec tot restul vietii iubindu-te.

30 Ma simt in varful lumii cand aud aceste trei cuvinte cele mai bune de pe buzele tale: Te iubesc. Chiar daca imi spui „Te iubesc” de o mie de ori, nu ma voi satura sa-l aud pentru ca este o melodie pentru sufletul meu.

31. Nici nu-mi pot imagina sa petrec o zi fara tine. Va fi mai rau decat 30 de minute de mers sub soarele fierbinte. Vreau sa-mi petrec restul vietii cu tine pentru ca gandul la tine imi face ziua de neuitat.

32. Intotdeauna te voi anunta ca esti soarele meu, luna mea, stelele mele si bucuria mea. Iubito, esti o binecuvantare pentru mine si te iubesc in toate zilele vietii mele.

33. Ma voi ruga lui Dumnezeu sa va faca in continuare fericiti pentru ca vazandu-va pe toti fericiti si zambind imi face ziua frumoasa. Sa vad chipul tau frumos este cel mai fantastic lucru din viata mea.

34. O zi binecuvantata incepe cu un gand la tine si devine distractiv cand aud vocea ta minunata. Esti cel mai bun lucru din viata mea acum.

35. Iubesc toate lucrurile frumoase din viata, dar te-am iubit mai mult pentru ca tu esti definitia minunatiei si iubirea ta este CERUL. Inima mi se lumineaza cu gandul la tine.

36. De cand ai devenit al meu, tot ce mi-am dorit si voi continua sa cer este iubirea ta vesnica. Cer prea mult, iubito? Ar trebui sa stiu pentru ca te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine.

37. Chiar si pentru o clipa, gandul de a exista fara tine nu este o optiune. Ma sperie naibii. Vreau sa te iubesc si nu sunt dornic de asta.

38. Sunt indragostit de tine si toata lumea crede ca sunt nebuna. Cred ca este divin pentru ca esti o binecuvantare pentru mine si pentru oameni. Multumesc pentru dragostea ta nemuritoare in fiecare zi.

39. Adanc in interior, imi doresc sa fiu cu tine, fara sa fac altceva decat sa ma holbez la tine, pentru ca lumea este frumoasa cu tine in viata mea. Cand ma uit in ochii tai, vad frumusetea vietii.

40. Sunt nerabdator sa traiesc o alta zi pe pamant pentru ca faci ca fiecare zi sa para o luna de miere. Ce mai poate oferi viata? Multumesc pentru cosul iubirii tale pe care mi-l oferi zilnic. Te iubesc, draga.

41. Imagineaza-ti parfumul petalelor delicate zdrobite. Mirosul subtil, dar distinctiv. Acestea sunt ceea ce vreau sa ma bucur in timp ce te am langa mine. Te iubesc.

42. Sa te iubesc este frumos, chiar daca incerc sa retin toate sentimentele frumoase care pareau prea incredibile pentru a fi reale. Imi ceri dragostea si iti sta mereu la dispozitie. Te iubesc ingerul meu.

43. Dragostea ta este pura ca cerul, dulce ca ciocolata si miroase ca parfumul floral distinct al petalelor de trandafir. Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine cand am nevoie de tine.

44. Nu indraznesc sa-mi imaginez viata fara iubitul meu. Mi-ai facut viata, o lume in care visele devin realitate si viitorul devine fericit pentru totdeauna, te iubesc mult, ingerul meu.

45. Nu trebuie sa fiu la altar pentru a va anunta ca va voi iubi, cinsti si pretui. O voi face in fiecare zi si incep acum. te iubesc cu drag.

46. ​​Renunt, te-am iubit din prima zi in care te-am cunoscut si inca nu renunt la tine. Pot sa fiu iubitul tau pentru tot restul vietii mele?

47. Iubito! Esti o binecuvantare de la Dumnezeu. Pentru ca esti atat de expert in a ma iubi si nu am fost niciodata atat de fericit sa am pe cineva in viata mea.

48. Din moment ce multi cred ca dragostea este scump de intretinut. Nu ma deranjeaza sa fiu nenorocit sa fiu cu tine. Cand sunt cu tine, cel mai bogat om din lume nu simte nici jumatate din fericire in inima mea.

49. In ziua in care te-am cunoscut, dragostea moarta din mine a luat viata. Sa te iubesc trezesc forta din interiorul meu. Nu m-am simtit niciodata bine sa iubesc pe cineva atat de mult/ Te iubesc, draga mea.

50. In cele din urma, mi-ai depasit apararea si m-ai facut prizonierul iubirii tale. Du-ma oriunde te duci pentru ca nu pot supravietui fara tine. Mi-am dedicat toata viata sa te iubesc pentru totdeauna.

51. Daca nu ti-ai plimba dragostea asupra mea, s-ar putea sa nu fi fost persoana frumoasa pe care o vezi astazi. Iau acest moment din ziua mea plina pentru a spune „multumesc ca ma iubesti”.

52. Dragostea este placuta si placuta numai cu cineva randuit cu dulceata naturala ca tine. Te ador, aurul meu.

53. Sentimentul incitant de a te iubi plus atmosfera de calm pe care o aduci echivaleaza cu un viitor glorios in fata. Iubito, ma simt binecuvantat sa fiu barbatul tau.

54. Daca altii ar avea o viata amoroasa frumoasa ca mine, toti si-ar dori sa fie indragostiti pentru tot restul vietii. Mi-ai dat destula iubire si mi-ai condimentat viata dincolo de imaginatia mea; Te iubesc din toata inima.

55. Te voi duce prin lume. Iti voi cumpara lucruri care iti vor uimi mintea. Te voi face sa zambesti suficient de tare incat sa-ti uiti durerile. Mai presus de toate, te voi iubi pentru totdeauna.

56. Chiar si atunci cand lumea se raceste si te simti lasat deoparte. Retineti intotdeauna ca sunteti inconjurat de oameni care va iubesc si care pot face orice pentru a va pune zambetul pe buze. Eu sunt unul dintre ei.

57. Gasesc bucurie si calm cand sunt in preajma ta. Nu pot sa explic, dar imi place fiecare parte. Vreau sa stii ca dragostea mea este pentru totdeauna cu tine.

58. Oriunde merg, intotdeauna exista ceva care sa-mi aminteasca de tine. Exista aceasta magie care face ca gandurile mele sa ajunga sa fie despre tine. Totul despre mine indica catre tine. Vreau sa-mi petrec viata doar cu tine pentru ca te iubesc.

59. Chiar daca nu am altceva decat dragoste sa-ti ofer, voi dori sa sarbatorim chiar acest moment. Acesta este singurul cadou pe care ni-l da viata. te iubesc din suflet.

60. Nu ai idee cum ma faci sa ma simt. Tu aprinzi acea scanteie de dragoste pe care nu am stiut niciodata ca o am. Te voi iubi mereu, boo.

61. Dragostea este minunata. Doar cu tine in inima mea toata ziua.

62. Ma simt fericit ca ma gandesc la tine. Este o activitate interesanta sa te iubesc. Inteleg fara indoiala ca toata viata mea se invarte in jurul tau.

63. Tu locuiesti aici (in inima mea). Niciodata sa nu-ti imaginez ca te scot din suflet din cauza chiriei. Vei trai acolo tot restul vietii mele. Multa dragoste, draga.

64. Daca alti baieti au vazut cat de special esti pentru mine. Probabil ca ar da o lovitura de stat pentru a te avea. Dar nu ii voi lasa sa vada asta. Te voi pastra pentru mine pentru totdeauna.

65. Dragostea nu costa bani, ci inima. Iti dau inima mea pentru ca sunt sigura ca este mai sigur in mainile tale si te iubesc imi va oferi inimii mele cea mai buna dragoste pe care nu o poate simti nicaieri in lume.

66. Bataile inimii mele, iti incredintez inima mea pentru ca esti singurul cu mainile cele mai sigure sa o pastrezi. Esti fata din intreaga lume care stie sa ma iubeasca asa cum merit.

67. Trebuie sa fii un inger din cer pentru ca mi-ai adus pace si fericire in inima de cand ai intrat in viata mea. Va multumesc ca ati apreciat lucrurile marunte despre mine.

68. Iti voi veghea pasii si voi fi aproape cand vei avea nevoie de mine. Te iubesc si nimic nu va schimba ceea ce simt pentru tine.

69. Momentele pretioase ale vietii sunt cele petrecute iubind pe cineva care face ca viata sa merite traita in mod repetat. Tu faci ca viata mea sa merite retraita din nou si din nou, iar daca voi avea drumul meu, o voi face din nou cu tine. Te voi iubi pentru totdeauna.

70. Viata mea a fost plina de culoare pentru ca cred in dragostea ta. Este cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata. Sa te am este pur si simplu uimitor pentru ca faci ca fiecare dintre visele mele sa devina realitate.

71. Buna, boo, O pasare mi-a spus ca tocmai ai inceput o noua zi, asa ca am renuntat la acest text, dorindu-ti o zi grozava inainte. Nu uita niciodata ca te iubesc cu toata puterea din mine.

72. Va fi uimitor sa te am in bratele mele pe tot parcursul zilei. Dar voi lasa asta pana in ziua in care te voi vedea. Distreaza-te, iubito. Te iubesc mereu.

73. Esti tot ce mi-am dorit vreodata, chiar si atunci cand nu eram sigur de ce am nevoie. Am avut incredere in tine si asta a insemnat foarte mult pentru mine. Ai dragostea si increderea mea. Iti voi ramane loial pana in vesnicie si te ador.

74. Dragostea inseamna respect, adoratie si angajament. In timp ce altii le subestimeaza, ti le ofer fara ezitare. Tu esti printesa mea.

75. Tu esti prezentul meu, iar iubirea ta este viitorul meu. Ma simt atingand cerul, doar pentru ca esti iubitul meu. Iti multumesc ca mi-ai oferit cea mai buna dragoste din lume.

76. Nu se poate vedea dragostea adevarata in cuvintele care vin din gura si indulcesc urechile. Dar o conversatie care vine dintr-o inima si acopera inima celeilalte. Te voi iubi mereu pentru ca imi dai sentimentul dulce pentru care viata mea ramane recunoscatoare, esti cel meu dintr-un milion.

77. Stiu cat de frumos mi-ai facut viata, cat de pretios esti pentru mine si cat de uimitoare a devenit lumea mea de cand ai intrat. Te voi iubi azi, maine si viitoare.

78. Din ziua in care invat ca amintirea este un dar pe care nimeni nu-l poate fura, „Voi pastra amintirile despre tine si despre mine”. Sunt sigur ca ne asteapta in curand amintiri mai dulci. Abia astept sa-mi petrec restul vietii cu tine.

79. Chiar daca am iubit foarte putini si mi-au placut multi, nimeni nu se compara cu tine pentru ca nimeni nu este la fel de unic si de delicios ca tine. Asa ca te iubesc, chiar daca este ultima mea misiune pe pamant.

80. Viata nu va fi memorabila fara primul zambet de pe chipul tau frumos. Imi voi schimba ultimul ban pentru a te vedea zambind toata ziua. Ai cea mai draguta fata din lume cand zambesti.

81. Te iubesc si te pretuiesc in fiecare clipire a ochilor, in fiecare bataie a inimii mele, cu ultima putere pe care o simt inauntru. Toata inima mea tanjeste dupa iubirea ta toata ziua.

82. Nu pot descrie cum gandul la tine accelereaza ritmul batailor inimii mele. Imi trimite zambete pe buze si imi lumineaza lumea. Te iubesc si nimeni nu se pune intre noi.

83. Inger! Iti iubesc ochii si sunt atat de indragostita de felurile tale. Ador stilul tau. Ce pot sa iubesc mai mult decat pe tine. Te iubesc.

84. M-am gandit de ce te iubesc atat de mult, apoi am venit cu raspunsul. Te iubesc pentru ca esti cel mai bun lucru din lume. Inima mea este casa ta pentru totdeauna.

85. Ai acel zambet unic cu care nimic nu concureaza, Ai acea fata unica pe care abia astept sa-l vad in timp ce se deschide ziua. Ai acel iubit special care te va iubi pentru totdeauna. (SMS de dragoste pentru ea)

86. Dragostea mea este pentru totdeauna a ta. Inima mea este proprietatea ta. Corpul meu este la chemarea ta. Iubito, pot face orice pentru a-ti arata cat de mult te iubesc.

87. Reprezinti cerul albastru care ma asigura de o zi stralucitoare, soarele care ma mangaie ca totul va fi bine si luna care ma canta sa dorm. Tu esti tot ce am nevoie.

88. Ai fost acolo cand am avut nevoie de tine. Esti un ingredient vital care imi condimenteaza viata. Ce altceva pot decat sa te iubesc pentru totdeauna?

89. Nu exista competitie pentru ca tu imi stapanesti inima. Gandul la tine a facut ca ziua mea sa merite stresul. Sa stii ca te am ca iubit pentru totdeauna ma linisteste.

90. Esti unic, chiar si cerurile stiu. Ma simt atat de apreciat fiind persoana pe care o iubesti. Te iubesc draga.

91. Privind inapoi la ceea ce am trecut, voi trece prin asta din nou doar daca imi vei fi alaturi. Tu esti ingerul meu si nu pun nimic deasupra ta.

92. Ai intrat in viata mea ca si cum ar fi pamantul tau agricol. Mi-a facut sa creasca rasul si mi-a umplut viata cu atat de multa bucurie. Nu ma pot opri sa te iubesc, draga.

93. Hei draga! Ai fost gasit vinovat ca ai dat mai mult sens vietii mele. Vei fi judecat chiar langa mine si condamnat la inchisoare pe viata in inima mea.

94. Nu mi-a fost niciodata frica sa-ti arat cat de mult te iubesc pentru ca pot conta pe tine pentru a-mi proteja inima de orice durere. Te iubesc draga mea.

95. Tu esti ingerul meu si simt ca sunt langa tine chiar in acest moment. Te iubesc si te pretuiesc, draga mea.

96. Te iubesc si se pare ca exista de mult. Te iubesc si nu voi inceta sa te iubesc pentru ca nimic nu se simte bine decat sa-ti arat cat de mult te iubesc.

97. Boo! Esti un pachet de dulceata, bucurie, soare si distractie. Sunteti toate acestea reunite intr-una singura. Te iubesc atat de mult.

98. Doar daca iti poti imagina cat de mult te iubesc. Ai sti ca nimeni de pe pamant nu a fost atat de norocos. Te iubesc.

99. Nu voi inota un ocean sau nu voi urca un munte pentru a-ti arata cat de mult te iubesc si pretuiesc. Te voi iubi pana iti dai seama.

100. Pot spune orice altceva, dar de fiecare data spun „Te iubesc”. Crede-ma, nu mi-a venit niciodata din cap. A venit din inima. O zi buna.

101. Daca ti-e dor de mine, mi-e mai dor de tine. Daca ai nevoie de mine, am nevoie de tine mai mult. Daca ma iubesti, vreau sa stii ca te iubesc atat de mult incat stelele te invidiaza.

102. Fata ta imi aminteste de viitor. Vocea ta, atat de draguta ca pasarile cantatoare si de fiecare data cand ma gandesc la buzele tale, Ma face sa te vreau mult.

103. Nu-mi pot controla sentimentele cand sunt chiar langa tine. Ca magnetic, ma tragi de pe garda mea in centrul iubirii. Nu pot sa nu ma indragostesc neputincios de tine.

104. Dragostea ta este ametitoare ca vinul rosu. Prezenta ta spune multe chiar si atunci cand spui, nimic draga. Ma faci sa ma simt inalt.

105. De cand te-am cunoscut, am vazut soarele si tu esti pur si simplu potrivirea perfecta cu ceea ce inseamna dragostea adevarata. Nu pot sa explic cu cuvinte, dar cred ca esti cel mai bun.

106. Acel sentiment nebunesc pe care il ai, stiind ca un inger citeste acest text chiar in acest moment. Nici macar nu pot spune diferenta dintre tine si soarele diminetii.

107. Te simt de fiecare data cand gandul la tine imi apare in minte. Continua sa-mi spuna ca nu pot face nimic toata ziua decat sa scriu acest text care sa-ti spuna „Te iubesc”.

108. Tu ramai singurul motiv pentru care mai iau aer. Viata e nasol, dar e mai putin rau cu tine. Iti voi spune asta in fiecare secunda, in fiecare zi, fara a te epuiza. Te iubesc, draga.

109. Voi ramane mereu recunoscator parintilor tai pentru ca au adus la viata o punga de binecuvantari ca tine. Vei ramane cea mai buna binecuvantare din viata mea.

110. Tu esti soarele meu dimineata si lumina mea de luna noaptea. Vazand ca ma faci fericit. Prezenta ta imi intoarce lumea.

111. Vazandu-te fericit ma face fericit si vazandu-te trist ma intristeaza. Tu esti controlorul meu de emotii; motivul pentru care ar trebui sa zambesc in fiecare clipa. Esti special.

112. Aratam bine impreuna pentru ca tot ceea ce faci imi transforma viata altfel. Sa nu gresim niciodata pentru ca nu-mi permit cheltuielile de a trai fara tine.

113. Am aruncat o privire in viitorul nostru si am vazut multe amintiri dulci pe care le vom impartasi. Tu poti fi mama, iar eu pot fi tata si vom impartasi dragostea pentru totdeauna in fericire.

114. Esti o bijuterie de pretuit, un atu pe care il voi trata cu cea mai buna grija din lume. Esti un inger care traieste printre oameni. Te iubesc pentru ca imi dai o fata vietii mele. As fi fost fara chip fara tine.

115. Totul are sens acum doar pentru ca esti in viata mea. Totul este atat de primitor pentru ca m-ai invitat in lumea ta. Imi dai sens vietii pentru ca as fi fost fara sens fara tine.

116. Pierderea ta ar fi cea mai importanta pierdere din istoria omenirii si nu voi trai o singura zi cu o astfel de eticheta. Iti voi pazi dragostea si te voi tine pentru totdeauna cu mine.

117. Relatia noastra este o investitie. Il voi alimenta cu cea mai dulce si mai draguta dragoste si grija pe care le poate oferi raiul. Voi fi pentru totdeauna langa tine daca ai nevoie de mine. Ia-ma de mana, fii singurul meu.

118. Fata ta este divina pentru ca are cele mai dragute buze de pana acum, cei mai stralucitori ochi care imi lumineaza inima si cel mai frumos nas vreodata. Totul despre chipul tau este unic si vreau sa-l vad in fiecare zi.

119. Daca dragostea este o drama, imi voi dori pentru totdeauna sa joc cu tine pentru tot restul vietii mele. Daca sunt o carte, voi sunteti capitolele mele. Lumea mea si-a gasit pacea cand mi-ai spus da. Te voi iubi cu tot ce am.

120. Dragostea nu are sfarsit; creste pana la infinit si face totul frumos in timpul sau. Toate acestea se intampla doar atunci cand iubirea este udata pentru a creste. Te voi iubi pentru totdeauna.

121. Daca a te iubi este o crima, atunci vreau sa fiu prins pentru ca aceasta este o lege pe care o voi incalca. Te iubesc ingerul meu. A fi indragostit nu s-a simtit niciodata atat de bine.

122. Dragostea ta imi da acel sentiment de a fi in rai cand sunt pe pamant. Este cel mai bun sentiment din lume pe care cuvintele nu-l pot explica. Ma faci sa ma simt ca un rege.

123. Chiar si in acest stadiu al iubirii mele pentru tine, tot ce vreau sa fac este sa te iubesc mai mult. Aceasta iubire nu este deloc ca pe care am simtit-o inainte. Ma simt complet pentru ca inima mea te bate.

124. Tu esti coasta mea lipsa pentru ca ma completezi. Vidul vietii mele este ceea ce iubirea ta umple. Fara tine, lumea mea este un vis. Iubeste-ma astazi, lasa-l sa devina realitate.

125. Dragostea este oarba, dar dragostea adevarata vede toate imperfectiunile, dar intelege. Te voi iubi pentru totdeauna fara sa ma razgandesc pentru ca partea dreapta a ta ma face sa realizez ca nimeni nu este perfect. te iubesc cu drag.

126. Cand ma atingi, inima imi sare afara. Cand nu esti prin preajma, lumea mea devine rece si singura. Dragostea ta a devenit o parte esentiala a mea, care ar trebui sa fie disponibila mereu.