Indiferent daca vrei sa atragi o fata sau sa-i spui unui tip ca ti-e dor de el, adaugarea de muzica la mix te va ajuta cu siguranta sa-ti dai seama.

Unul dintre cele mai mari gesturi romantice este sa dedici o melodie acelei persoane pe care o admiri. Daca ezitati sa va exprimati sentimentele in maniera obisnuita, de ce sa nu incepeti prin a face curte cu muzica? Dedicarea unui cantec te va ajuta sa transmiti indirect lucrurile pe care vrei sa i le spui.

Asa cum dragostea are multe forme, industria muzicala ne-a oferit un intreg repertoriu de cantece de dragoste, a caror existenta se intinde pe intreaga muzica populara. Gandeste-te: aproape 80 la suta dintre melodiile scrise de artisti de muzica au fost despre, sau inspirate de sentimente de dragoste. Exista cantece pentru aproape orice. De la dragoste de catelus, admiratie secreta, dragoste neimpartasita, indragostire, inselaciune, ce vrei.

Pentru a dovedi si mai mult ideea, filmele romantice nu vor fi la fel de placute fara legatura cu cantecul de dragoste. Pretty Woman are „It Must Have Been Love”, The Wedding Singer cu „Grow Old With You”, City of Angels cu „Iris” si 500 Days of Summer cu „Sweet Disposition”, pentru a numi cateva.

Cum sa-ti faci pasul sa auda melodia

In mod ideal, ti-as sugera sa-l scrii pe al tau. Dar haideti sa recunoastem, nu toata lumea este inzestrata cu elocventa de a insira o strofa care ar merge bine cu o chitara. Stai, macar canti la chitara? Ei bine, daca nu, ai toti artistii de muzica incantati, plini de speranta si cu inima franta sa-i multumesti pentru acel mesaj de dragoste gata facut pe care sa-l postezi pe peretele de Facebook al iubitului tau.

Doar nu exagera. Nu vrei sa-i dai iubitului tau o idee gresita. „Every Breath You Take” de Sting este departe de a fi romantic. tipa urmaritor. Iar „Let’s Get it On” de Marvin Gaye nu este o idee buna, daca nici macar nu te-ai prezentat obiectul dorintelor tale, daramite daca nu esti atat de aproape.

Ar fi de ajutor daca va place cu adevarat muzica si ascultati o gama larga de genuri. Aseaza-te si gandeste-te la toate melodiile care au inspirat romanticul din tine. Acum, ia in considerare cealalta persoana. Apreciaza si o gama larga de muzica? Care sunt placerile si antipatiile lor? Daca este nou si nemaiauzit, cu atat mai bine. Ii poti impresiona cu alegerea ta profunda in muzica. Sunt doua pasari dintr-o piatra. Acum, la ce trebuie sa faci!

#1 Postati linkul melodiei pe pagina lor de Facebook . Acest stil este lenes, dar eficient si subtil. Acesta este pentru persoanele care petrec mult timp online. Oricum, toti am facut asta la un moment dat.

# 2 Fa-le un CD mixt . Daca ati urmarit Playlistul infinit al lui Nick si Norah, protagonistul, Nick face necontenit CD-uri mix pentru fosta lui iubita, pe care ea tocmai le arunca. CD-urile de mixare au fost la randul lor preluate de prietena fetei, Norah, ceea ce a dus la o serie de evenimente care i-au reunit.

Acest lucru necesita totusi un efort, dar sunteti liber sa plasati un numar de melodii in functie de alegerea dvs. si de mesajul pe care doriti sa-l transmiteti. Pune-l in biroul iubitului tau la serviciu, in dulapul lor, arunca-l in prag sau cere unui curier sa i-o aduca.

# 3 Daca va aflati singuri sau petrecute, cantati-l intr-un tonomat, solicitati trupei interne sa il cante sau redati melodia in stereo masinii. Acest lucru ar putea fi ciudat, dar este eficient. Redarea unui cantec cu care sunteti familiarizati amandoi sau doar ceva pe care doriti sa-l faceti pe partenerul dvs. sa asculte ar putea fi un inceput excelent de conversatie.

# 4 Faceti o coperta si inregistrati un videoclip cu dvs. interpretand melodia. Daca crezi ca ai ceea ce este necesar, iesi acolo si atrag-o cu talentul tau minunat!

Ce melodii sa alegi pentru iubitul tau

Daca nu aveti absolut idee ce melodii sa alegeti, iata cateva sugestii grozave care ar ademeni pe oricine cu gusturi considerabil de bun in muzica.

#1 Lovesong de The Cure Album: Disintegration (1989) Pentru: Inceperea unei conexiuni, impuscatura indirecta in aer pentru a-i spune cuiva despre legatura pe care o face cu tine.

Replica memorabila: Ori de cate ori sunt singur cu tine, ma faci sa ma simt ca si cum as fi din nou acasa

Versurile sunt destul de simple, cu opt randuri repetate de-a lungul melodiei. Lovesong este scris intr-un mod care este tipic stilului post-romantic, new wave al trupei, care spune publicului ca baietii pot fi si ei creaturi sensibile.

Cantecul povesteste, practic, sentimentele cantaretului fata de un iubit fara nume si modul in care acea persoana il face sa se simta. Acesta este cantecul de alegere daca doriti sa oferi persoanei pe care o admiri indicii subtile despre sentimentele tale. Pentru un ritm revigorant mai sexy, incercati sa ascultati versiunea cover a trupei americane de reggae 311, care a fost inregistrata pentru filmul de comedie romantica 50 First Dates. 

#2 With or Without You de U2 Album: The Joshua Tree (1987) Pentru: Ascultarea dupa o cearta aprinsa sau o lupta aprinsa sau pentru a va ajuta sa treceti printr-o perioada dificila.

Linie memorabila: mainile mele sunt legate, corpul meu invinetit, ea m-a luat fara nimic de castigat si nimic de pierdut

Aceasta este probabil una dintre cele mai populare melodii ale lui U2, precum si cea mai copertata de diferiti artisti. „With or Without You” este exemplul perfect al talentului distinct de studio al lui U2: riff-urile cu efecte grele ale lui Edge, cu compozitia grandioasa a lui Bono si tonul emotionant si emotionant.

Piesa a fost inspirata initial din expunerea personala experimentata de liderul U2 Bono si despre problemele reale traite intr-o relatie. Mesajul este oarecum ambivalent, asa cum este spus de randul „Pot trai, cu sau fara tine”. Aceasta este o melodie buna de dedicata unui partener instrainat care te ia de la sine inteles.

#3 Digital Love de Daft Punk Album: Discovery (2001) Pentru: Un mod dragut de a-i spune cuiva cat de bine va faceti sa va simtiti unul altuia, o melodie branza pentru a scapa de acel club aglomerat in timp ce il conduceti de mana pe cel care va place.

Replica memorabila: E timpul sa-mi pun bratele in jurul tau, te simti bine, iti infasori si bratele in jurul tau

Duo-ul de roboti mascati rareori isi ofereaza fanii cu melodii romantice din inima, dar cativa selectati ca aceasta melodie isi dovedesc valoarea. „Digital Love” este un cantec care infatiseaza cautarea iubirii si inocenta ei, care agata doi oameni in momentul sentimentului.

Versurile tandre, combinate cu bucla hipnotica a sunetelor electronice, o fac melodia perfecta pe care sa o dedici unei iubite sau unui prieten de mult timp de care incepi sa te indragosteasca. Secventa de vis din videoclipul muzical adauga si farmecul romantic al melodiei.

#4 Everlong de Foo Fighters Album: The Color and the Shape (1997) Pentru: O modalitate deschisa de a marturisi sentimentele pe care le-ai pastrat pentru totdeauna.

Rand memorabil: Buna, te-am asteptat aici, de multa vreme

Desigur, aceasta melodie se afla pe lista noastra. Unul dintre cei mai buni si mai solicitati de la Foo Fighter in fiecare concert. Chiar si versiunea acustica este la fel de incantatoare, ca vezi sute de cover-uri pe YouTube. Melodia a fost scrisa de liderul lui Foo Fighters, Dave Grohl, dupa destramarea primei sale casatorii cu fotografa Jennifer Youngblood.

Cu inima franta, fara adapost si trupa pe cale de despartire, Grohl a fost inspirat sa scrie melodia dupa ce s-a indragostit de o noua femeie. Cantecul este despre legatura profunda pe care a facut-o cu fata. Cantareata-instrumentistul povesteste: „Era vorba, in principiu, de a fi atat de mult conectat cu cineva, incat nu numai ca il iubesti fizic si spiritual, dar cand canti impreuna cu ei, te armonizi perfect.”

#5 Stand Inside Your Love de The Smashing Pumpkins Album: Machina/The Machines of God (2000) Pentru: Pura admiratie si predare pana la obsesie.

Replica memorabila: Cine nu ar fi persoana pe care o iubesti? Cine nu ar sta in dragostea ta?

„Stand Inside Your Love” este considerat un clasic Pumpkin. Cantecul include versurile verbose distincte ale lui Billy Corgan, tematice cu nostalgie, rituri de trecere si relatiile formate intre ele, toate imbinate in sunetul operistic stratificat al trupei. Cantecul descrie exaltarea pe care cantareata o da persoanei dedicate, ca ei sunt destinati si obligati sa fie impreuna in toate privintele.

#6 My Heart Sings by 311 Album: Uplifter (2009) Pentru: Amintind momentele minunate cu cineva special.

Linie memorabila: Nu sunt din piatra, sunt doar carne si oase. Sunt pe jumatate nebun si uimit ca esti singur. Sa stam pe mal si sa privim oceanul cum respira. Se intuneca si amandoi nu vrem sa plecam.

Sunetul reggae lent al acestei melodii evoca imaginile petrecute intr-un bar de pe plaja la caderea noptii. „My Heart Sings” este pe cat de direct, pe atat de dulce. Cantec perfect pentru a rupe linistea incomoda, daca tu si cineva special va veti gasi singuri. 

#7 Uneori de Nine Days Album: The Madding Crowd (2000) Pentru: Castigarea pe cineva inapoi.

Replica memorabila: Te-am dezamagit, ti-ai pierdut gustul, pierd teren, mi-e dor de fata ta

Acest hit bland este si de la trupa care a scris „(Absolut) Story of a Girl”. Muzica este tipica genului pop alternativ de la sfarsitul anilor 90, care se refera in principal la majorat, relatii, despartiri si altele asemenea.

Acest cantec ia un ritm mai lent fata de contemporanii sai si, dupa ascultare, s-ar putea sa va imaginati cantand acest cantec intr-o seara de bal. „Uneori” este o melodie buna de dedicat daca vrei sa te descurci cu cineva special.

#8 Echo de Incubus Album: Morning View (2001) Pentru: acele momente intime.

Rand memorabil: Exista ceva in felul in care te misti. Iti vad gura cu incetinitorul cand canti. Ca deodata ceva ce cineva inventeaza. Miscarile tale ecou ca am vazut lucrul real.

Echo este un cantec despre admiratie si despre lucrurile mici si simple care ii fac pe doi oameni sa fie investiti emotional in cealalta persoana. Piesa a fost scrisa in timpul sederii trupei intr-o locuinta de pe plaja din Malibu, California, de unde si-au gasit inspiratia pentru cantec. Sunetul general al melodiei este ambiental si potrivit pentru a fi jucat in timpul intalnirilor… si al make-out-urilor. 

#9 True Love Waits de la Radiohead Album: I Might be Wrong: Live Recordings (2001) Pentru: Cand vrei pe cel cu care vrei sa stea cu tine.

Replica memorabila: Nu traiesc, doar omor timpul. Mainile tale minuscule, zambetul tau nebun de pisoi.

„True Love Waits” este un favorit al fanilor Radiohead. Instrumentatia sa acustica minimalista, combinata cu vocea emotionanta a lui Thom Yorke, face ca aceasta melodie sa fie perfecta pentru acele momente singuratice impreuna intr-o calatorie. Dupa cum sugereaza si titlul, cantecul nareaza mesajul rugator al cantaretului sa ramana cu el.

#10 Crash Into Me de Dave Matthews Band Album: Crash (1996) Pentru: sugerand ca esti obsedat de tachinat de cineva si ca il urmaresti de departe.

Linie memorabila: Dulce ca bomboanele pentru sufletul meu, dulce esti rock si dulce tu roll

Versurile acestui cantec sunt oarecum discutabile din cauza temei sale voyeuristice, dar ascultarea piesei si modul in care a cantat-o ​​Dave Matthews o face sa sune ca melodia de dragoste ideala. Ritmul acustic constant al lui „Crash Into Me” il face o alegere buna pentru muzica ambientala, daca intentionati sa intrati in intimitate cu cineva.