Recent a fost dezvaluit ca Kang Cuceritorul va fi principalul raufacator din Ant-Man 3 , iar cu zvonurile ca toate cele trei sequelele vor fi folosite pentru a-i prezenta pe Tinerii Razbunatori, nu putem sa nu ne intrebam cine se va alatura randurilor acelei echipe in viitor.

Cu siguranta se pun bazele pentru debutul lor si, din moment ce Kang este primul raufacator cu care s-au confruntat in benzi desenate, este logic sa se alature lui Scott Lang si Hope Van Dyne in film.

Acum, nu sugeram in niciun caz o echipa de zece persoane cand se aduna tinerii Razbunatori , dar personajele enumerate aici sunt cele pe care vrem sa le alaturam randurile, fie imediat, fie putin mai tarziu.

Este o miscare indrazneata sa-i ducem pe cei mai puternici eroi ai Pamantului in aceasta directie, dar o iteratie „tanara” a echipei ar putea fi exact ceea ce are nevoie aceasta lume dupa Avengers: Endgame.

Cele 10 personaje Young Avengers care ar putea aparea

  • 10. Hulkling

Un extraterestru jumatate Kree, jumatate Skrull crescut ca om,  Capitanul Marvel a pregatit scena pentru introducerea lui Teddy Altman , iar urmatoarea continuare, despre care se crede a fi o adaptare a „Invaziei secrete” , poate explora cu usurinta ideea ca un Kree. iar Skrull-ul a gasit dragoste si a petrecut ani de zile ascunzandu-se pe Pamant. 

Hulkling este, desigur, gay deschis si interesul amoros al lui Wiccan, asa ca personajul poate aduce multe in universul cinematografic Marvel, in special in ceea ce priveste diversitatea

Nu suntem siguri ca Universul Cinematic Marvel are nevoie de un alt Hulk , asa ca o schimbare a numelui nu ar fi cea mai proasta idee din lume. Cu toate acestea, exista o multime de potential cu un personaj ca acesta, iar explorarea a ceea ce inseamna sa ai puterile Kree si Skrull ar putea fi destul de dificila.

  • 9. Doamna Marvel

Doamna Marvel este un Razbunator in benzi desenate si nu s-a alaturat niciodata in randurile Tinerilor Razbunatori . Cu toate acestea, se simte ca un pas logic pentru ea in aceasta lume comuna si sunt multe pe care tanarul Inhuman ar putea aduce la masa ca membru al acestei noi iteratii a echipei favorite de fani. 

Kamala Khan nu este neaparat o potrivire naturala pentru Ant-Man 3, dar daca, la fel ca Teddy, face parte din  Captain Marvel 2 , atunci cei doi ar putea deveni cu usurinta prieteni si, in cele din urma, ar putea sa-si caute colegii eroi. 

Doamna Marvel trebuie neaparat sa ramana o erou de sine statator (spre deosebire de unii dintre ceilalti membri ai acestei echipe, ea se poate mentine intr-un serial solo sau film), dar Tinerii Razbunatori ar beneficia cu siguranta de pe urma implicarii ei, iar Kamala ar fi de fapt o alegere foarte buna de lider.

  • 8. Ochi de soim

Kate Bishop va fi prezentata in serialul de televiziune Hawkeye care vine la Disney+ si toate semnele indica faptul ca personajul ia locul lui Clint Barton

Acum, este cu siguranta posibil ca ea sa-si faca simtita prezenta in Ant-Man 3 (probabil ca prietena a lui Cassie Lang sau cineva care se afla la locul potrivit la momentul potrivit), si daca Marvel Studios spera ca fanii i se vor alatura. cu noul Hawkeye, apoi a-i face un Razbunator ar fi un inceput bun! 

Cantareata si actrita Hailee Steinfeld este principala candidata pentru a interpreta acest personaj din seria Disney+, dar nu se stie daca se afla si intr-un posibil film/Foto: Syfy Wire

Hawkeye a fost intotdeauna cel mai bun ca Razbunator si, desi suntem incantati sa vedem ce aduce Hailee Steinfeld (speram) rolului, suntem siguri ca aceasta iteratie va fi si un (Tanar) Razbunator grozav.

  • 7. America Chavez

America Chavez isi va face debutul in Universul cinematografic Marvel in Doctor Strange in the Multiverse of Madness si, din moment ce stie totul despre calatoriile in timp si realitatile alternative, ceva ne spune ca ar putea fi utila atunci cand Ant-Man si The Wasp . Ciocnire cu Kang. 

Desi nu a fost un membru al iteratiei originale a echipei, ea a fost intotdeauna unul dintre cei mai distrasi membri ai acesteia, iar prezenta ei ofera acestei versiuni o adevarata putere pe care sa te bazezi. 

In cele din urma, ea a condus chiar si Young Avengers, asa ca dupa o aventura cu Doctor Strange si Scarlet Witch (care probabil o va duce la intalnirea ei cu Wiccan si Speed), ea ar putea fi chiar primii membri ai echipei care se intalnesc in acea continuare. timp inainte de a reveni in Ant-Man 3.

  • 6. Wiccan

Au existat cateva indicii importante in prima prezentare a lui WandaVision ca vor fi prezentate Vrajitoarea Scarlet si gemenii The Vision si se zvoneste ca vor imbatrani cu fiecare episod, incheind seria in adolescenta (care au, evident, varsta perfecta pentru mai tarziu se alatura Tinerilor). Razbunatorii). 

La fel ca mama sa, Wiccan este un utilizator incredibil de puternic si poate modifica realitatea. Ca parte integranta a echipei, ii poate teleporta in intreaga lume si are o multime de alte abilitati minunate. 

Desi abia incepe sa-si inteleaga puterile, se crede ca intr-o zi va putea „rescrie legile magiei”, iar acesta este un personaj care poate avea un impact real asupra MCU in viitor

  • 5. Viteza

Imaginea scuipatoare a unchiului sau Pietro (mai bine cunoscut sub numele de Quicksilver ), Speed ​​​​este, dupa cum sugereaza si numele, un viteza. Vazand ca Quicksilver a fost ucis in acelasi film in care a aparut pentru prima data, Avengers: Age of Ultron , universul cinematografic Marvel ar putea folosi un fel de inlocuitor! El nu este doar o clona Quicksilver, desigur, si este un personaj grozav in sine. 

In timp ce Joss Whedon a mentionat cu siguranta distractia care poate fi avuta cu superspeed pe marele ecran, nu am fi deloc surprinsi sa vedem ca Speed ​​face echipa cu Wiccan atat in ​​Doctor Strange in Multiverse of Madness, cat si in Ant-Man 3 ( cel mai tanar arogant este pus in locul lui de puternicul Kang este inevitabil). Pacat ca nu-l putem vedea concurand cu unchiul sau! 

  • 4. Omul Paianjen

In urma evenimentelor din Spider-Man: Far From Home , identitatea secreta a web-slingerului a fost dezvaluita lumii si a fost inscenat pentru uciderea lui Mysterio . In continuare, chiar nu stim la ce sa ne asteptam de la perioada petrecuta in MCU, mai ales ca Marvel Studios si Sony Pictures au cazut de acord doar pentru un singur film solo si o singura aparitie dincolo de asta.

Desi nu credem ca Marvel Studios il iroseste pe Spider-Man cu un rol secundar in Ant-Man 3, daca vom obtine un film Young Avengers, atunci adolescentul Peter Parker ar trebui sa li se alature.

In primul rand, are experienta in lupta alaturi de cei mai puternici eroi ai Pamantului si, desi aproape ca pare putin supracalificat pentru echipa, este posibil ca acestia sa beneficieze de contributia lui Spider-Man. 

  • 3. Statura

Avand in vedere faptul ca Avengers: Endgame in varsta de Cassie Lang si Ant-Man 3 o vor include pe Kang the Conqueror, este inevitabil ca Marvel Studios sa foloseasca acel film pentru a-si face Statura

Fiica lui Ant-Man ar putea fi, de asemenea, unul dintre personajele Young Avengers, totusi fanii sunt inca intrigati sa stie care actrita va juca acest rol/Foto: Lowbrow comics

Ea este cunoscuta si ca „Stinger” in benzi desenate, dar am prefera sa vedem ca Marvel Cinematic Universe are propria lor „Giant Woman” sub forma acestui super-erou incepator. Indiferent de forma pe care o iau Tinerii Razbunatori in trilogie, acest erou trebuie sa faca parte din lista lor si un membru fondator. 

Daca Scott Lang isi va urma omologul de benzi desenate murind inainte ca fiica lui sa devina un super-erou, Stature se poate dovedi a fi mai importanta pentru MCU decat ne asteptam. 

  • 2. Inima de fier

Ironheart este un alt erou care nu a luptat niciodata alaturi de Tinerii Razbunatori, dar exista o modalitate de a face aceasta lucrare in Universul cinematografic Marvel care aduce un omagiu benzilor desenate.

Dupa cum va veti aminti fara indoiala, Iron Lad este un membru fondator al echipei, care se dezvaluie a fi o versiune mai tanara a lui Kang care a calatorit inapoi in timp pentru a incerca sa scape din viitorul sau ca raufacator. Nu ne asteptam sa vedem asta aici, dar Riri Williams ar putea fi cu usurinta stramosul ei sau chiar fiica ei.

Aceasta ar putea fi o modalitate distractiva de a aduce Ironheart in MCU si de a evita necesitatea de a lega personajul de Iron Man in vreun fel (ne indoim ca Robert Downey Jr.  vrea sa se intoarca ca ajutor AI). 

  • 1. Patriot

Membru fondator al Young Avengers, care a fost exclus in ultimii ani, Sandy Bradley este nepotul lui Josiah-X si nepotul lui Isaiah Bradley , acesta din urma fiind asteptat sa-si faca debutul live-action in The Falcon si The Winter Soldier pentru totdeauna . care debuteaza pe Disney+.

Cu toate abilitatile unui Super Soldat , nu credem ca ar calca neaparat pe degetele noului Captain America al MCU , dar Studiourile Marvel s-ar putea gandi sa introduca „Captain America-lite” . Speram totusi ca nu, deoarece ar fi fascinant sa explorezi mostenirea lui Isaia.

Timpul ne va spune, dar ne-ar placea sa-l vedem pe Patriot facandu-si simtita prezenta in MCU mai devreme decat mai tarziu.