Tehnologia si cultura s-au schimbat foarte mult din anii ’90 si pana azi, iar dating-ul online la fel. Abilitatile de care au nevoie barbatii pentru a aborda si a intalni o partenera in mediul online s-au schimbat si ele.

Citeste in continuare o scurta incursiune in ceea ce a reprezentat dezvoltarea dating-ului online prin site-uri dedicate cum ar fi Matrimoniale Bucuresti in ultimii 20 de ani.

Dating-ul online

Acum doua decenii datingul online era ca si inexistent. Era vazut ca o modalitate disperata la care unii barbatii recurgeau pentru a intalni o eventuala partenera. Iar partenerele de calitate evitau aceste site-uri. Dating-ul online a devenit extrem de popular si a fost transformat intr-una din cele mai bune modalitati de intalnire a cuplurilor.

Deci, abilitatile care nu dadeau rezultat in datingul online acum 20 de ani, acum sunt extrem de importante. Pentru a avea succes in aceasta arena, nu trebuie sa faci ceea ce fac majoritatea baietilor – si anume de a petrece ore in sir pe site-uri de profil, cum ar fi Matrimoniale Braila, si de a incerca sa croseteze „mesajul perfect”. Datingul online este mai mult un joc de cigre si timp. Mai bine ti-ai petrece timpul scriind mai multor fete rapid, inainte de a incerca sa te legi mai mult de o eventuala partenera. Ca regula generala, ar trebui sa petreci 15 – 20 de minute pe zi folosind un site de dating online – Matrimoniale Braila – trimitand mesaje la doua sau trei fete in acest timp. Facand acest efort in fiecare zi, vei evita sa te plictisesti sau din contra sa fii coplesit de faptul ca trebuie sa te intalnesti cu mai multe fete.

Aplicatiile de dating

Aceste aplicatii de dating – cum este si Matrimoniale Bucuresti – devin din ce in ce mai populare. Nici ele nu au existat in anii ’90.

Secretul pentru a folosi aceste aplicatii de dating online este de a incepe sa postezi poze calitative pe profilul tau. Straduieste-te ca aceste imagini sa depaseasca ceea ce ai vrea sa arati – ele trebuie sa spuna ceva despre personaliatea si stilul tau de viata. Deci, uita de selfie-ul pe care ti l-au facut ieri in oglinda din baie. Alege poze cu un mesaj mai profund. Care transmit ceva. Poti fa folosesti poze din calatorii sau alaturi de prieteni sau facand un lucru care iti aduce bucurie. Daca nu ai inca aceste tipuri de poze, pregateste-te sa-ti faci unele proaspete. Pozele joaca un rol foarte important pe site-urile de dating online.

Social Media

Iata inca un lucru care s-a schimbat in ultimii 20 de ani. Este vorba despre social media. Acum fetele pe care le intalnesti pe o platforma de dating – pot merge mai departe si pot afla lucruri suplimentare despre tine de pe platformele de socializare. Deci asigura-te ca aceste lucreaza pentru tine si nu impotriva ta. Uita-te la conturile de Facebook, Twitter, LinkedIn etc si asigura-te ca acestea transmit imaginea buna pe care tu ti-o doresti.