Ai decis sa pornesti o afacere in mediul online si primul lucru pe care l-ai invatat este ca ai nevoie de un serviciu de gazduire web pentru ca site-ul tau sa fie vizibil pe Internet si sa poata fi non-stop la dispozitia utilizatorilor si al potentialilor clienti.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este nevoie in primul rand ca informatiile si fisierele sa fie gazduite pe un server bun, cum ai parte la Thc.ro, unde ti se pun la dispozitie servere cu resurse dedicate performante pentru website-uri cu trafic intens, aplicatii cu cerinte mari CPU sau baze de date complexe. Dar, mai intai, trebuie sa afli cate tipuri de servere exista si care ti s-ar potrivi cel mai bine.

Servere cu gazduire comuna sau shared hosting

Daca esti la prima ta experienta cu un site web, de regula acestea sunt cele mai folosite, fiind considerate si destul de rentabile. Usor de instalat si de gestionat, sunt recomandate pentru bloguri, site-uri personale sau chiar si unele mici afaceri, fara trafic ridicat.

Servere Virtuale Private (VPS)

Preferate in general de programatorii web , aceste servere au un grad ridicat de configurare si care ofera utilizatorului ceva mai multa flexibilitate decat un precum cel de mai sus.

Servere dedicate

Serverele dedicate, precum cele de la Thc, sunt cele mai puternice optiuni de gazduire si sunt alegerea perfecta pentru afacerea ta online, daca vrei sa ai parte de succes. Pentru a beneficia la maxim de avantajele oferit de serverul dedicat afacerii tale, ai nevoie si de un administrator care sa ti-l gestioneze.

Servere cu gazduire cloud

Oarecum asemeneatoare cu cele virtuale private, adica imparti resursele cu alte site-uri web, dar serviciul este gazduit de un numar mare de servere.

Cele mai bune solutii pentru tine

Daca ai mai multe proiecte, sau pur si simplu ai nevoie de mai multa putere de procesare sau de spatiu de stocare mai mare, specialistii de la Thc au solutia perfecta pentru tine, care ti se potriveste perfect, fiind personalizata pentru ceea ce ai tu nevoie. Mai mult, la achizitia oricarui server dedicat vei primi un Ip gratuit cu posibilitatea de a adauga pana la 64 de IP-uri aditionale.

Sistemele de operare

Nu mai putin de 19 sisteme de operare sunt la dispozitia ta, iar printre ele se afla si cele mai cunoscute, precum CentOS, Ubuntu, Debian, Windows Server.

Fara limita de viteza sau volum de trafic

Spre deosebire de alte servicii de gazduire web, aici ai parte de o conexiune mai mult decat rapida, si totul fara limita de viteza sau chiar volum de trafic, ceea ce este ideal, nu-i asa?

Nu risti sa pierzi informatii

Din pacate, din varii motive, exista si situatii in care ajungi sa pierzi informatii pretioase. Nu este cazul aici, pentru ca sunt folosite configuratii RAID hardware sau software pentru ca tu sa ai toate informatiile in siguranta, orice s-ar intampla.

Configurare personalizata

Mai mult chiar, ai posibilitatea sa iti configurezi serverul dupa cum doresti, pentru ca se lucreaza cu ultimele versiuni de cPanel/WHM si Plesk. Ca un bonus, ai parte si de acces complet root.

Timpi rapizi

Nu degeaba se spune ca ”time is money”, iar cand vorbim de o afacere in mediul online, aceasta expresie se aplica mai bine. Viteza este esentiala in acest domeniu, prin urmare ai parte de timpi ultra-rapizi de configurare si lansare a serverelor. Pentru ca sunt folosite configuratii puternice, uptime-ul garantat este de 99,9%, prin urmare site-ul tau va fi mereu la dispozitia vizitatorilor si a potentialilor clienti.

Experti disponibili non-stop

Indiferent de problemele pe care le poti intampina cu configurarea sau gestionarea serverului, ai o echipa de experti non-stop la dispozitia ta. Acestia vor sti cum sa te indrume astfel incat tu sa ai parte de rezolvarea rapida a problemelor, si totul sa intre in normal.