Intotdeauna am crezut ca ideile de vizualizare si de manifestare a destinului – in principiu, daca vor intra in existenta – sunt o gramada de BS. Abia cand am incercat de fapt aceasta lege a atractiei, am vazut cat de magica ar putea fi viata mea.

  1. Cheia este sa fii consecvent cu el. Am avut grija sa-mi reamintesc in fiecare zi care era scopul meu – sa atrag o relatie uimitoare – si cu cat ma fortam mai mult sa cred ca se va intampla, cu atat lucrurile au inceput sa se manifeste mai repede. Incepeam fiecare zi scriind in jurnal despre ceea ce intentionam sa atrag in acea zi si imi revin in mod regulat scopul principal. Inainte sa-mi dau seama, am reusit.
  2. Am primit cam exact ceea ce mi-am dorit.  Am citit ca este important sa fii foarte specific si minutios cu ceea ce vrei si sa nu faci compromisuri. Daca faci compromisuri, se pare ca nu ai incredere in dorintele tale si ii vei impiedica sa intre in viata ta. Am vrut sa gasesc pe cineva care sa fie cu cinci ani mai in varsta decat mine, sa aiba parul deschis si sa lucreze in industria mea. Nu pot sa cred ca spun asta, dar tipul cu care sunt acum este tot ce mi-am dorit sa fie. Chiar m-a facut sa cred ca aceste lucruri de vizualizare functioneaza!
  3. S-a parut cu adevarat ciudat si chiar infiorator la inceput. Sa scriu fiecare detaliu al viitoarei mele relatii ravnite ca si cum as fi fost o vrajitoare ciudata care imi arunca o vraja, m-a simtit cam ciudat la inceput. De asemenea, am citit ca ar trebui sa-ti aranjezi viata ca si cum ai fi deja in relatie, asa ca mi-am aranjat patul pentru a gazdui o alta persoana si mi-am imaginat ca merg alaturi de viitoarea mea iubire cand am mers pe strada. A fost infiorator, dar a facut ca visele mele sa se simta mai aproape de a deveni realitate.
  4. Nici nu a durat atat de mult. Odata ce am inceput procesul de vizualizare, lucrurile au inceput sa se schimbe instantaneu. M-am simtit mai increzator in mine. M-am trezit abordat de oameni in stanga si in dreapta. Toata lumea parea ca vrea sa vorbeasca cu mine. Ma gaseam in situatii in care ar putea incepe o relatie, dar am rezistat pentru tipul meu perfect si ghici ce-a venit!
  5. Toata viata mea s-a imbunatatit ca urmare. Am sentimentul ca toata aceasta afacere de „a atrage viata pe care o doresti” este de fapt o modalitate de a te pacali pentru a fi fericit pentru ceea ce ai si, prin urmare, de a-ti extinde in mod natural perspectiva pentru a profita de noi oportunitati care iti vor imbunatati viata. Totusi, daca intr-adevar este doar o iluzie, nu-mi pasa pentru ca sunt in relatia mea ideala chiar acum si ma voi bucura de fiecare minut.
  6. Mi-a limpezit mintea. Cu cat vizualizam mai mult, cu atat eram mai putin ingrijorat. Poate pentru ca mi-a facut spalarea creierului sa ma gandesc ca deja traiesc relatia mea ideala, asa ca nu mai este nevoie sa ma tavalesc in propria mea existenta. M-am trezit mai fericit si mai deschis pentru a primi experiente noi.
  7. M-a facut sa realizez cata putere am. Nu ma consider o persoana super spirituala, dar dupa ce am atras exact ceea ce mi-am dorit, nu pot sa nu ma simt ca un vrajitor din zilele noastre. Suntem destul de magici daca iesim din calea noastra. Cred ca prin vizualizare, ne punem in starea potrivita pentru a primi informatii si oportunitati din univers. Este doar o chestiune de a linisti mintea si de a te concentra pe ceea ce iti doresti cu adevarat.
  8. Ii spun noului meu prieten ca l-am manifestat si doar crede ca sunt nebun. Stiu ca suna nebunesc, dar cred sincer asta! Nu poate fi doar o coincidenta ca el imi potriveste lista aproape cu un T, nu-mi pasa ce spune cineva. L-am manifestat si a fost ca o magie!
  9. Am inceput sa cred cu adevarat ca sunt demn de asta. Cu cat vizualizam mai mult si simteam cu adevarat ca traiesc relatia mea perfecta, cu atat credeam mai mult ca o pot avea. M-a facut sa realizez ca mi-am trait cea mai mare parte a vietii crezand ca merit mai putin decat toti ceilalti, dar de ce? Ar putea merge la fel de bine pentru aur.
  10. Am facut-o in timp ce meditam. De fapt, a fost destul de usor de facut, deoarece as vizualiza in timpul meditatiei mele, pe care o fac in fiecare dimineata timp de aproximativ 15 minute. Inchideam ochii si ma scufundam in fiecare detaliu al relatiei mele ideale – unde am merge, ce am face, despre ce am vorbi, totul. Acum o traiesc!