Când vine vorba de bărbați, există mai multe lucruri care îi fac cu adevărat atrăgători. Dacă ești femeie, atunci cu siguranță știi ce te atrage cel mai mult la un bărbat. Exteriorul frumos poate fi un factor foarte important, dar cu siguranță nu este pe primul loc. Există și alte elemente mult mai importante decât aspectul, pe care femeile le găsesc extrem de atractive la un bărbat.

Protecția joacă un rol foarte important

Toate femeile adoră să se simtă protejate de bărbații lor. Protecția lui nu vine doar dintr-un corp masculin, ci și din energia lui. O femeie se va simți întotdeauna foarte bine atunci când este protejată de bărbatul ei, iar acel sentiment uimitor o va face să-l iubească și mai mult. Acesta este un element foarte important în orice relație romantică și nu trebuie să lipsească. Chiar si in pat o femeie trebuie sa se simta protejata de barbat. Acesta nu trebuie sa faca nimic care ar putea sa o raneasca sau ceva care o face sa se simta incomfortabil. De aceea, daca esti barbat si ai ajuns sa fii intim cu partenera ta, atunci asigura-te ca o satisfaci la maxim. Te poti uita la filme xxx cu amatori daca simti nevoia sa inveti cateva pozitii si tehnici sexuale noi. Dar, nu uita ca odata aplicate acestea trebuie neaparat sa fie si pe placul partenere. Asadar, nu uita sa o protejezi si in timp ce faceti sex.

Un bun simț al umorului

Un bun simț al umorului poate face cu siguranță o femeie să se îndrăgostească. Acest element face de fapt un bărbat să pară mult mai inteligent. Pentru relațiile de lungă durată, femeile preferă bărbații altruisti extrem de amabili și care fac și fapte bune. Dacă un bărbat te face să râzi, mai ales când ești supărata, atunci cel mai probabil te vei îndrăgosti de el. Când un bărbat te face să râzi, îți are deja inima. Asadar, data viitoare cand ai o intalnire cu un barbat, nu uita sa iei in considerare si acest aspect.

Altruismul este foarte important

Un bărbat altruist este ceva ce toate femeile își doresc. Dacă îți place deja de cineva și acest barbat este altruist, atunci trebuie să fii mândru de el, pentru că ai cu adevărat un bărbat special aproape de tine. Omul acela va deveni un sot foarte bun și, mai presus de toate, un părinte excelent. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unui partener romantic, atunci trebuie să nu uitați să luati în considerare si acest aspect, care de asemenea, este foarte important.

Respectul este esențial

Respectul este, de asemenea, extrem de important pentru toată lumea, nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. Toate femeile sunt atrase de bărbați care le arată un mare respect și care profită la maximum de timpul petrecut alături de ei. Respectul poate fi arătat în multe feluri. Nu vorbim doar despre respect în comunicare, ci și în comportament. Un om care te iubește va respecta întotdeauna deciziile tale, chiar și atunci când crede că greșesti. Mai mult, el te va respecta ca persoană, iti va respecta ideile tale, gândurile tale, precum și diferențele dintre voi doi. Într-o relație romantică nu trebuie să fii întotdeauna de acord cu partenerul tău. Chiar dacă doua persoane sunt compatibile din multe puncte de vedere, vor exista si unele diferențe. Există o mulțime de bărbați respectuoși, care respectă orice tip de femeie, indiferent de cum arată sau care este jobul ei.