Aveti o lista lunga de kilometri de oameni pentru a face cumparaturi de sarbatori: fratii tai, parintii tai, partenerul tau semnificativ, tu insuti. Nu uitati sa includeti cel mai loial insotitor in gama dvs. de cadouri – animalul dvs. de companie. De la practic la jucaus, am gasit cele mai bune cadouri pentru animale de companie care vor incanta animalele din viata ta si parintii lor de companie. Este mai mult sa oferi cele mai bune cadouri pentru animale de companie decat sa alegi o alta jucarie scartaitoare, desi am inclus una care este arma secreta de dresaj a noilor proprietari de catelusi. In continuare, gasiti cadouri care sunt la fel de delicioase pentru caini, pisici si alte animale de companie devotate, precum sunt si pentru proprietarii lor.

Zilele in care canapeaua este interzisa animalelor de companie au trecut. Aceasta patura lancoasa, lavabila la masina, protejeaza mobilierul si ofera animalelor de companie un alt loc in care sa se imbratiseze.

Zgarda pentru animale de companie Garavani Rockstud

Cunoasteti pe cineva care depune mai mult efort in Instagram-ul animalului sau de companie decat pe al sau? Ofera-le stifturile semnaturii lui Valentino, reinterpretate pentru cei mai stilati insotitori pe guler din piele. 

Cand parintii plantelor devin parinti de animale de companie, decorul lor trebuie sa se schimbe uneori. Dar acest copac mic este suta la suta sigur pentru a avea in preajma animalelor – ar putea la fel de bine sa le dai doua.

Cine vrea un tratament diferit, in fiecare zi? Toate animalele de companie fac. 

Spritz de curatare cu blanita

Intre calatoriile la ingrijitor, acest sampon fara clatire va mentine animalele de companie curate, iar proprietarii sunt recunoscatori pentru parfumul proaspat. 

Abonament Meowbox de trei luni

Inscrie-l pe iubitor de pisici din viata ta pentru Meowbox, o cutie de abonament pentru jucarii si tratative inteligente si stii ca pisoiul lor primeste cele mai bune dintre cele mai bune accesorii in fiecare luna. Jucariile lui Meowbox nu se vand nicaieri altundeva.

Vor sa-si duca prietenul cel mai blanos peste tot. Puteti ajuta oferind un transport pentru animale de companie complet inchis, cu spatiu de rezerva pentru un laptop sau alte lucruri esentiale.

Hanorac personalizat pentru animale de companie

Un mod mai cool de a purta echipament personalizat pentru animale de companie. Trimite-i lui Staud o poza cu animalul de companie, primeste un hanorac brodat pe care nu vor dori sa-l dea jos. 

Acest cadou este perfect pentru a urmari indeaproape orice animal de companie. Odata ce acest tracker compatibil GPS este prins de zgarda unui animal de companie, proprietarii pot monitoriza activitatea si locatia zilnica a prietenilor lor blaniti. 

Cunosti un animal de companie care este putin in plus? Au nevoie de acest pulover de iarna cu pene. 

Proprietarii veterani de animale de companie jura pe hamul lui LLBean. Nu se va clinti nici macar impotriva celor mai indisciplinati animale de companie si il puteti personaliza cu un nume si un numar de telefon.

Parintii noi de animale de companie ar putea sa lipseasca o noapte intreaga de somn cu un caine tanar. Ofera-le un pat pe care animalul lor il va iubi mai mult decat unul uman. Baza din spuma de pe patul lui Tuft si Needle impartaseste moliciunea saltelei, iar perna centrala se desprinde de cadru pentru un somn confortabil in timpul calatoriei.

Faceti animalul lor parte din traditiile de sarbatori cu un ornament elegant pentru cadru.  

Echipament practic pentru animale de companie sau decor pentru casa? Aceasta hranitoare pentru pisici, proiectata ergonomic, este ambele.

Nu va mai lasati niciodata insotitorul WFH in afara unui happy hour Zoom. Aceasta cutie tematica vine cu delicii naturale si proprietarii de jucarii le vor aprecia, precum o cutie de plus de seltzer „White Paw”. 

Camera de monitorizare a animalelor de companie cu chat veterinar incorporat

Urmariti cu atentie pisicile si cainii rautaciosi, indiferent unde va aflati. Daca exista probleme, aplicatia PetCube va conecta proprietarii cu ingrijire live pentru a evalua sanatatea animalului lor de companie.

Set de imbracaminte cu check rosu si negru

Acest set festiv face mai mult decat sa-ti imbrace animalul de companie pentru felicitarea de sarbatori: pentru fiecare comanda, The Foggy Dog doneaza o jumatate de kilogram de mancare pentru a salva adaposturile din SUA

Prietenul tau iubitor de interioare va dori acest lucru pentru cel mai apropiat partener. Realizata de designerul belgian Mathias De Ferm, aceasta casa retrasa pentru pisici functioneaza ca decor contemporan. 

Cainii si pisoii mici se vor simti ca acasa in acest transportator rezistent la accidente (si din piele italiana). 

Instrument de dresaj Groov Dog Crate

Daca aduc acasa un nou catel de sarbatori, vor dori aceasta jucarie pentru cutia lor. Zgarie asta, este o nevoie. Acoperiti-l cu un tratament preferat (cum ar fi untul de arahide), fixati-l pe partea laterala a lazii si vedeti cum il mentine calm pe catelus in noua lor casa.

Scratching City Cat Deluxe

Ce vezi: un zgarietor de pisici minimal pentru orice sufragerie. Ce primeste animalul lor de companie: nenumarate ore jucandu-se cu stratul de franghie din sisal din aceasta postare si un covoras de blana artificiala pe care sa doarma cand au terminat. 

O sticla pentru bai luxoase acasa, chiar si un animal de companie poate aprecia. (De asemenea, functioneaza ca o spalare manuala pentru oameni.) 

Turnul de catarat pentru pisici pe mai multe niveluri

O piesa de mobilier moderna pentru tine, un loc dedicat pentru relaxare sau urcare pentru pisica ta.

Dozator portabil de apa rezistent la scurgeri

TikTok i-a transformat pe multi proprietari de animale de companie pe aceasta sticla de apa portabila – acum, da-o persoanei care isi ia mereu cainele sau pisica pe drum. Indiferent daca este in parc, pe bancheta din spate sau la o plimbare lunga, aceasta sticla usoara nu se varsa niciodata cu incuietoarea sa ingenioasa si cu buton. 

Animalelor de companie din oras si de la tara deopotriva le va placea sa se imbrace in aceasta jacheta din lana. 

Cadoul Sfantului Graal pentru noii catei (si parintii lor): o lada durabila, dar confortabila. Plasa cu zabrele este construita pentru a preveni ranile, iar cadrul usor este pliabil pentru calatorii, astfel incat sa oferiti liniste sufleteasca, indiferent unde isi duc catelul. 

Transportatorul perfect pentru a tine animalele de companie confortabile si in siguranta in timp ce mergi pe bancheta din spate.