Brad Pitt si Angelina Jolie au devenit ei insisi superstaruri internationale. Fiecare si-a pavat cariere istorice ca simboluri ale filmului, jucand in blockbuster-uri premiate precum Once Upon a Time in Hollywood , Tomb Raider al Larei Croft , Fight Club , Malicious si We Can’t Forget filmul lor de actiune-romantic, Mr. & Mrs. Smith. 

La un moment dat in cariera lor, Pitt si Jolie erau cunoscuti ca unul dintre cele mai puternice si de succes cupluri de la Hollywood. Nu doar fostii iubiti au fost gasiti in showbiz, dar actorul din Troia si actrita Girl Interrupted au fost si figuri cheie in activism. De multe ori in relatia lor, Pitt si Jolie au sustinut cauze apropiate inimii lor.

Se pare ca doar ieri fanii s-au lesinat de povestea de poveste a lui Brangelina, dar vedetele au luat drumuri diferite de la despartirea lor in 2016. Din fericire, cei doi sunt inca foarte activi la Hollywood si continua sa-si mentina statutul de unele dintre cele mai tari vedete din showbiz.

Cu orice CV de film extrem de impresionant, este greu de spus daca Pitt sau Jolie au mai mult succes. Dar cine are o avere mai mare? Continuati sa derulati pentru a afla.

Averea neta a lui Brad Pitt 

Brad Pitt merge pe covorul rosu al Oscarurilor

Avand in vedere ca Brad Pitt si Angelina Jolie sunt amandoi la Hollywood de patru decenii, nu este de mirare ca cei doi si-au castigat conturi bancare mari. Cu toate acestea, potrivit Celebrity Net Worth, Pitt are putin mai multi bani decat fosta lui sotie. Si prin putin, ne referim la o suma astronomica.

Postul relateaza ca actorul Ad Astra valoreaza aproximativ 300 de milioane de dolari. Jolie, pe de alta parte, a castigat mai putin de jumatate din asta, deoarece valoreaza aproape 120 de milioane de dolari. Se pare ca ambele averi nete au scazut de la despartirea lor, dupa cum a raportat Forbes , Pitt a castigat mai mult de 315 milioane de dolari, in timp ce Jolie a luat acasa aproximativ 239 de milioane de dolari inainte de 2016.

A avea atat de multi bani in numele tau este cu siguranta ceva de care sa fii mandru. Pitt a inceput sa castige bani mari dupa ce a ajuns la faima in anii 1980. Dupa rolurile din Thelma si Louise , A River Runs Through It , 12 Monkeys si Seven din filmul din 1999, el l-a jucat pe Edward Norton alaturi de Fight Club .

Cariera lui Pitt a fost un succes de atunci. In afara de alte filme celebre, cum ar fi Basterdi fara glorie , Cazul curios al lui Benjamin Button si Razboiul Mondial Z, Pitt are nenumarate credite pentru productie. Compania sa de productie, Plan B Entertainment, pe care a fondat-o in 2001, a creat Troy , The Deceased , The Time Traveller’s Wife , Eat, Pray, Love si multe altele 

Multe au fost zilele lui Brad Pitt si Angelina Jolie

Brad Pitt si Angelina Jolie cu copiii lor


Multi ii crediteaza pe Brad Pitt si Angelina Jolie pentru abilitatile lor de actorie apreciate de critici, dar fanii indragostiti isi amintesc de zilele in care Brangelina era indragostita. Castigatorii Oscar au lansat una dintre cele mai emblematice romante de la Hollywood si si-au asigurat locul uneia dintre cele mai dulci familii.

Relatia dintre Pitt si Jolie dateaza de la inceputul anilor 2000. Vedetele s-au intalnit in timp ce portretizau iubiti pe platourile de filmare ale thrillerului de spionaj Mr. and Mrs. Smith in 2004 si, desi actorul era inca casatorit cu prima lui sotie, Jennifer Aniston, perechea a recunoscut mai tarziu ca „s-au indragostit.” (prin The New York Times ).

Dupa ce Pitt si Aniston s-au despartit in 2005, iubitul si Jolie si-au confirmat dragostea cand au anuntat ca asteapta primul lor copil impreuna in 2006 (prin Glamour ). Impreuna, au crescut-o pe Shiloh si pe gemenii ei, Knox si Vivienne, si pe copiii lor adoptivi, Maddox, Zahara si Pax, si in cele din urma s-au casatorit in 2014.

Asa cum parea perfect pentru Pitt si Jolie, iubitorii au socat lumea cand si-au anuntat divortul in august 2016. Potrivit avocatului cuplului, Robert Offer, Jolie a cerut divortul dupa ce a luat decizia pentru „sanatatea familiei” (prin Glamour ). Desi au trecut aproape cinci ani de cand au renuntat, Pitt si Jolie inca nu si-au finalizat divortul.