Zilele trecute circula zvonul cum ca Antonia divorteaza. Motivul ar fi fost programul prea incarcat al artistei care se pare ca nu-i place sotului. Se pare ca totul nu a fost decat o schema de marketing care a propulsat-o pe Antonia direct pe prima pagina a multor ziare si reviste.

Despartirea a fost confirmata chiar de sotul Antoniei, Vincenzo, insa socrul artistei si prieteni apropiati au declarat ca cei doi nu au probleme in mariaj, asadar nu se pune problema unui divort. ”Acesta este un moment al relaţiei noastre despre care nu ne dorim să vorbim şi m-aş bucura să ne respectaţi intimitatea. Maya este principala noastră preocupare şi vom alege întotdeauna ce este mai bine pentru noi şi pentru familia noastră. Nici eu şi nici Vincenzo nu vom mai declara nimic pe acest subiect” a declarat artista.

”Am citit şi eu azi ziarele. Nu cred o iotă. Acum câteva zile erau tandri unul cu altul, eu îi văd foarte des. Cred că povestea asta e pentru a atrage atenţia presei asupra lor şi că ulterior se vor împăca. Se potrivesc de minune şi, repet, Antonia şi Vincenzo se iubesc foarte mult, toată ziua se giugiulesc. I-am văzut recent” declara un apropiat al cuplului.

Vestea cea mare cum ca Antonia ar fi insarcinata cu cel de-al doilea copil a venit chiar din partea socrului, Ciro Castellano : ”Nu e adevărat absolut nimic. Antonia şi Vincenzo sunt bine, sănătoşi… Nu s-au despărţit. Nu ştiu de unde aveţi asemenea informaţii, dar Antonia aşteaptă un copil. Voi avea încă un nepot şi sunt foarte fericit!”