Te intrebi de mult daca voi doi chiar va potriviti, daca sunteti meniti unul altuia, daca zodiile voastre vibreaza la fel. In urmatoul Horoscop iti va da posibilitatea de a verifica compatibilitatea ta cu fiecare zodie in parte.

Vezi mai multe informatii pe eTarot

Berbec

Excelent: gemeni, leu, sagetator, varsator. Aerul intretine focul, asadar pentru un nativ din berbec (foc) ii este ideal un partener din zodia aerului (gemeni, varsator), sau chiar aceeasi zodie a focului (leu, sagetator).

Ok: berbec, balanta. Aici e o situatie in care ori va merge de minune, ori va fi ceva teribil. Mai ales ca balanta este la 6 luni distanta de berbec, si este opusul acestuia.

Acceptabil: taur, fecioara, scorpion, pesti. Relatia asta va reusi doar daca veti face amandoi compromisuri si veti invata sa lasati de la voi. Focul (berbec) nu se potriveste deloc cu pamantul (taur, fecioara), si cu atat mai putin cu apa (scorpion si pesti).

Niciodata: rac si capricorn. Din fericire nu sunt decat 2 zodii pe care trebuie sa le eviti cu orice pret. Ambii sunt incapatanati, poate chiar mai rau decat tine si nu se vor isca decat scandaluri si probleme din aceasta relatie.

Taur

Excelent: rac, fecioara, capricorn, pesti. Ai dat lovitura: pamantul(taur, fecioara, capricorn) cu apa (rac, pesti) fac un cuplu minunat deoarece se completeaza reciproc.

Ok: taur, scorpion. Poate merge o relatie, insa amandoi sunteti plini de sine si incapatanati. Nu suportati infidelitatea, ceea ce a rputea fi o bila alba pentru voi.

Acceptabil: berbec, gemeni, balanta, sagetator. Zodiile sunt foarte diferite pentru a rezista, mai ales cu segetatorul, care nu va sta prea mult timp intr-o relatie stabila.

Niciodata: leu, varsator. Amandoi fideli, insa amandoi ai naibii de posesivi. Nu veti putea face relatia sa mearga, asa ca lasati-o balta si cautati-va un partener mai pe placul vostru.

Gemeni

Excelent: berbec, leu, balanta, varsator. Aerul tau (gemeni) va hrani intotdeuna focul lui (berbec, leu) si il va face sa te urmeze oriunde te vei duce.

Ok: gemeni, sagetator. De obicei nu te potrivesti foarte bine cu cineva aflat sub aceeasi zodie, insa mai exista si exceptii, iar sagetatorii completeaza orice geaman.

Acceptabil: taur, rac, scorpion, capricorn. Aerul (scorpion, rac) nu va face casa buna cu gemenii, deoarece sunt zodii destul de diametral opuse. In ceea ce priveste pamantul (taur, capricorn), am putea vorbi de atractia contrariilor.

Niciodata: fecioara, pesti. Gemenii sunt in general persoane mult prea active pentru a astepta dupa ganditorul fecioara sau creativul pesti. Oricum nu poate tine nimeni pasul cu un geaman, asa ca nu va mai chinuiti.

Rac

Excelent: taur, fecioara, scorpion, pesti. Aici, oricat de multa apa ai adauga(scorpion, pesti), nimic nu se strica. Tote bune si frumoase, va sustineti reciproc, aveti aceleasi dorinte si asteptari de la viata.

Ok: rac, capricorn. Te poti intelege si cu cineva din echipa ta, destul de bine si pentru destul de mult timp. Romantici incurabili, ati fi in stare sa scrieti romane de dragoste inspirandu-va din viata proprie.

Acceptabil: gemeni, leu, sagetator, varsator. Racul este prea casnic si sufletist pentru un geaman tot timpul pe fuga, pentru un sagetator care se indragosteste repede, insa la fel de repede ii si trece. Apa (rac) si aerul (varsator) nu se vor combina aproape niciodata, iar cand o vor face vor iesi scantei. Mai bine nu.

Niciodata: berbec, balanta. Apa (rac) si focul (berbec) nu fac niciodata casa buna impreuna. Nu va mai chinuiti, nu va merge!

Leu

Excelent: berbec, gemeni, balanta, sagetator. Te vei intelege de minune cu alte zodii de foc (berbec si sagetator) deoarece sunteti foarte asemanatori, va doriti aceleasi lucruri, sunteti amandoi aventurieri si va place o companie la fel de buna. Aerul (gemeni si balanta) iti va da o relatie reusita, din mai multe puncte de vedere.

Ok: leu, varsator. Aveti aceleasi defecte, insa peste care sunteti gata sa treceti, ca doar sunteti amandoi zodii de foc (in cazul leului). Pentru varsatori vei avea o atractie fizica nemaivazuta,, insa relatia poate sa functioneze sau nu, asta depinde doar de voi.

Acceptabil: rac, fecioara, capricorn, pesti. Pe termen scurt vei putea avea relatii frumoase cu acestia, insa daca iti cauti ceva de durata cerceteaza zodiile de mai sus.

Niciodata: taur, scorpion. Nu vei avea o viata linistita cu un taur sau un scorpion. Taurul, mult prea incapatanat si orgolios va genera numai conflicte, pe cand scorpionul iti va fi bun doar in pat.

Fecioara

Excelent: taur, rac, scorpion, capricorn. Este perfect atunci cand pamantul inatalneste un alt pamant (fecioara, taur, capricorn). Nici cu apa nu va descurcati mai rau, asa ca aceste relatii, chiar daca nu or sa fie cele mai incitante se vor dovedi de lunga durata.

Ok: fecioara, pesti. Iar pamant cu apa, asadar ori va fi totul minunat ori imposibil. Nu ramane decat sa vedeti unde va incadrati.

Acceptabil: berbec, leu, balanta, varsator. Fecioarele sunt in general persoane prea linistite pentru un leu de exemplu, prea lente pentru berbeci care se arunca cu capul fara sa gandeasca, prea serioase pentru o balanta.

Niciodata: gemeni, sagetator. Gemenii si sagetatorii se inteleg de minune intre ei, si nu cu tine. Sunt prea activi si prea rapizi pentru o fecioara delicata ca tine.

Balanta

Excelent: gemeni, leu, sagetator, varsator. Aer si aer (gemeni, varsator) sau aer si foc (leu, sagetator). Potrivire perfecta, daca prinzi vre-un astfel de nativ nu il lasa sa scape, este calea ta spre fericire.

Ok: berbec, balanta. Este o atractie initiala asa cum nu ai mai intalnit, insa pe parcurs vei observa ca totul a fost doar un vis placut din care va trebui sa te trezesti la un moment dat.

Acceptabil: taur, fecioara, scorpion, pesti. Nu incerca sa iei decizii cu un taur, caci nu iti va fi usor. Daca nu vrei sa fie cineva cu gura pe tine toata ziua ca nu ai facut nu stiu ce atunci evita fecioarele. Pe un scorpion nu il vei intelege atat de usor, iar cu un peste vei putea comunica usor, insa cam atat.

Niciodata: rac, capricorn. Racul este mult prea sensibil, iar diplomatia nu este puntul tau forte pentru a-l linisti. Si nici cu capriconul nu este mai bine, acolo relatia va fi asa de monotona incat vei incepe sa cauti orice altceva de facut decat sa stai in compania lui.

Scorpion

Excelent: rac, fecioara, capricorn, pesti. Cand se intalnesc doua semne de apa (rac, pesti) nimic nu ii poate desparti. Putin mai dificile pot fi relatiile cu pamantul (fecioara, capricorn), insa dupa ce veti trece de micile probleme de la inceputul relatiei totul va fi spre bine.

Ok: taur, scorpion. Cu scorpioni ar putea fi mai greu deoarece sunteti amandoi certareti, insa cu un taur ar putea fi relatia ideala. Taurul iti ofera stabilitatea emotionala pe care o cauti la toti.

Acceptabil: berbec, gemeni, balanta, sagetator. Pentru linistitii scorpioni viata langa un sagetator sau geaman poate fi o adevarata aventura. Daca sunteti gata sa tineti pasul atunci e foarte bine. Cu berbecii si balantele veti putea convietui, insa nu pe perioade lungi, vor fi mai mult aventuri.

Niciodata: leu, varsator. Poate fi dramatic si intens alaturi de un leu, insa se va termina cand te asptepti mai putin. iar varsatorii nu vor fi capabili sa iti satisfaca necesarul de romantism de care ai nevoie.

Sagetator

Excelent: berbec, leu, balanta, varsator. Sagetatorul se regaseste cate putin in fiecare zodie. Este impulsiv precum leul, este visator ca varsatorul, este incapatanat ca berbecul si romantic precum balanta. Te vei regasi in oricare dintre ei si te vor intelege perfect.

Ok: gemeni, sagetator. Merge bine, bine. Sunteti atat de diferiti, chiar daca aveti aceeasi zodie sau sunteti la polul opus, incat nu va veti plictisi niciodata unul de celalalt.

Acceptabil: taur, rac, scorpion, capricorn. Vei putea avea o relatie cu unul dintre acestia, insa nu te astepta sa exceleze decat la un capitol. Ori veti comunica foarte bine, ori atractia si sexul va fi la cote maxime, ori va veti oferi amandurora libertate maxima de miscare. Oricum, nimic care sa se transforme in ceva de lunga durata.

Niciodata: fecioara, pesti. Pentru cat este de activ, incapatanat si orgolios un sagetator pe atat de calmi, relaxati si responsabili sunt fecioarele si pestii. Vei avea certuri mari alaturi de ei, asa ca stai departe!

Capricorn

Excelent: taur, fecioara, scorpion, pesti. Parteneri ideali, pentru relatii ideale. Amandoi sunteti atenti, fideli, stabili si pasionali. Cereti ceea ce oferiti, iar celui de langa nu ii este greu sa va ofere totul in acest caz.

Ok: rac, capricorn. Un rac va va completa perfect si va veti simti ca v-ati gasit jumatatea. Pe capricorn il veti intelege perfect, mai ales cand va trebui sa petreaca mai mult timp ocupandu-se de cariera decat de familie.

Acceptabil: gemeni, leu, sagetator, varsator. Pamantul (capricorn) nu va tolera zodiile de foc (leu, sagetator) si vor aparea conflicte foarte devreme. Si un varsator nu il veti putea cuminti oricat ati incerca.

Niciodata: berbec, balanta. Berbecii sunt foarte libertini, au nevoie de independenta si nu cauta stabilitate in fiecare relatie. Iubiti amandoi provocarile, insa o relatie intre voi este o provocare la care nici macar nu veti incerca sa ii gasiti raspunsul.

Pesti

Excelent: taur, rac, scorpion, capricorn. Langa tauri veti gasi stabilitate, langa raci linistea si o familie iubitoare, langa scorpioni intelegere, iar langa un capricorn sentimente respectate. Orice vei alege va fi o decizie buna.

Ok: fecioara, pesti. Chiar daca atractia initiala va fi uriasa, ai grija sa nu se transforme in iad dupa ceva timp. Vei comunica foarte bine cu fecioarele si cu pestii, insa relatiile de durata lasa de dorit.

Acceptabil: berbec, leu, balanta, varsator. Apa (pesti) si focul (berbec, leu) nu pot da nastere decat unei perdele de fum in care te vei pierde. Iar cu aerul (balanta, varsator) nu vei crea decat bule in apa ta calma si linistita.

Niciodata: gemeni, sagetator. Vei da de un adolescent permanent daca stai cu un geaman, iar segatatorul va pleca fara macar sa te intrebe daca ai de gand sa il urmezi. Firea ta calma, analitica, serioasa si stabila nu ar putea niciodata sa ii inteleaga cu adevarat pe acesti nativi.

Varsator

Excelent: berbec, gemeni, balanta, sagetator. Varsatorul este semn de aer, iar berbecul si sagetatorul semn de foc. si cum aerul mentine focul acestia se inteleg cum nu se poate mai bine. Balanta si gemenii sunt tot semne de aer, asa ca cine sa-I inteleaga mai bine pe varsatori decat persoanele guvernate de acelasi semn?

Ok: leu, varsator. Si aceste relatii pot functiona, insa daca intalnesti un leu foarte mandru, orgolios si incapatanat nu vei avea viata lunga alaturi de acesta.

Acceptabil: rac, fecioara, capricorn, pesti. Cu nativii din aceste zodii comunicarea este una grea. Varsatorul este un om liber care face ce ii place si cu siguranta nu va aprecia cochilia racului, materialismul fecioarei, rabdarea capricornului sau sacrificiul pestilor.

Niciodata: taur, scorpion. Taurul este mult prea conservator, prea comod si prea asezat in ganduri pentru a-l atrage pe varsator. Relatia poate dura pana la prima cearta, dupa care isi vor da seama ca valorile lor sunt atat de diferite incat nimeni si nimic nu ii va putea schimba pentru a fi impreuna.