Când vine vorba de lumea machiajului în tendințe, există siguranță și confort în a știi ce funcționează cu adevărat – și ce este doar hype, media și marketing. Iata care sunt cele mai bune sfaturi încercate și adevărate pentru femeile cu vârsta peste 50 de ani. În ciuda noilor mărci, formule și tehnologii, conteaza pe aceste secrete din interior pentru rutina ta de bricolaj.

1. Începe proaspăt

Poti gasi produse de ingrijire atat pentru femei cat si pentru barbati, pe https://perfectbeauty.ro/ingrijire-personala-barbati. Machiajul de succes trebuie aplicat imediat după spălare, exfoliere și hidratare a feței. Combinația de apă caldă, masaj facial și cremă, ulei sau ser aleasă de dvs. fac lucrurile să meargă prin ameliorarea liniilor, îndepărtarea fulgilor și hidratarea pielii uscate sau în postmenopauză.

Acest lucru înseamnă că nu există nici un decalaj între curățare, hidratare și aplicarea machiajului. Pentru a fi clar: nu puteți să vă spălați fața, să mâncați, să vă verificați mesajele, să faceți cumpărături online sau să vorbiți la telefon și apoi să continuați de unde ați rămas.

2. Machiază ochii înainte de machiajul feței

Este comanda inteligentă fără mizerie. Nu vă faceți griji cu privire la căderea fardului de pudră pe obraji sau pete de creion de sub ochi, care pot „murdari” fondul de ten, fardul de obraz sau corectorul și necesită o refacere. Pregătirea pleoapelor cu un primer sau un fard cremă va păstra machiajul ochilor proaspăt și va garanta o aplicare mai fină și mai uniformă.

3. Creionul cu gel maro sau negru stimulează ochii

Mai pigmentate decât creioanele kohl obișnuite, mai puțin dezordonate decât gelurile cu pensula și mai măgulitoare decât lichidele dure sau markerele, aceste creioane rezistente la apă recreează ochi mai fermi și mai definiți. Priviți în oglindă, ridicați bărbia și schițați de-a lungul bazei pleoapei superioare cu mișcări mici înainte și înapoi. Începeți de la ochiul exterior și mergeți spre canalul lacrimal, înclinând la trei sferturi din interior.

Apropiați-vă cât mai mult posibil de rădăcinile genelor pentru a umple complet golurile. Pigmentul dens (nu grosimea liniei) este cel care produce o margine puternică. Întărește forma ochilor „căptuind strâns” linia de plutire de sub genele superioare. Apăsați ușor oasele sprâncenelor pentru a expune partea inferioară a marginii și a liniei. Folosiți o atingere ușoară când machiati sub ochi sau pentru mai mult dramatism. Intra pe coolgirl.ro si afla cateva trucuri excelente de machiaj.

4. Folosiți un tus, dar reduceți rimelul negru

Un tus de calitate te va ajuta sa ai o linie a ochiului extrem de clara. In plus, nu se va strange pe parcursul zilei si nici nu va arata urat chiar daca transpiri. Daca aplici si un rimel cu efect wow, atunci cu siguranta vei avea un look impecabil si nici nu vei mai avea nevoie de un machiaj prea strident sau de gene false.

5. Folosește umbre neutre pentru a accentua ochii

Nuanțele naturale — tonuri calde pentru ochii întunecați, tonuri reci pentru ochii deschisi — nu eșuează niciodată. Nu este nevoie să faceți toată afacerea de contur. Dar să știți că o umbră palidă și strălucitoare pe pleoape poate adăuga strălucire ochilor obosiți, o nuanță medie în cută și chiar deasupra ei poate șterge orice suprafață cărnoasă și poate face ochii să pară mai mari

6. Fă-ți sprâncenele

Faceți efort să le umpleți, să le extindeți și să le îngrijiți (chiar dacă porți breton sau ochelari), deoarece sprâncenele sunt cheia expresiei faciale. Păstrează-l natural. Folosește un creion pentru sprâncene în mișcări scurte, sub formă de pene, urmând direcția de creștere a părului. Apoi, dacă este necesar, umpleți zonele rare cu pudră, care se va agăța de baza creionului. Folosiți o perie spirală sau o baghetă de rimel veche curată pentru a amesteca.

7. Alege strălucire și luminozitate, nu acoperire

Machiajul feței redă strălucirea și oferă un aspect sănătos. Mergeți cu o nuanță mai caldă sau mai aurie în loc de o potrivire perfectă pentru a contracara pielea păloasă, păstoasă, cenușie și pentru a neutraliza roșeața sau rozaceea. Apoi, alegeți un fond de ten cu cuvântul „luminos” în numele produsului pentru a asigura o tehnologie de reflectare a luminii, care oferă tenului o înflorire incandescentă – ca și cum ați înghiți un bec.

În sfârșit, alegeți un fond de ten pentru adulți, plin de rouă și transparentă, dar foarte pigmentat și treceți peste chestia de a nu purta machiaj. Pielea cu aspect grozav este cel mai mare atu de frumusețe al tău. Și toate acele produse de față mate, pudrate, de înaltă definiție, cu acoperire totală sau de lungă durată? Uită de ei definitiv. Pentru cele mai wow modele de manichiura, intra pe epochtimes-romania.com.