Nu doar femeile sunt extrem de complexe ci si barbatii. Acestia pot fi uneori foarte greu de citit si inteles. Dar cu o informare corecta, vei reusi sa iti descifrezi iubitul mult mai simplu si mai rapid decat te-ai astepta.

Accepta faptul ca barbatii se gandesc mereu la sex

Daca partenerul tau vrea sex tot timpul, atunci ar trebui sa iei acest lucru ca pe un compliment pentru ca inseamna ca este foarte atras de tine si te doreste. Barbatii sunt diferiti de femei din multe puncte de vedere, si mai ales atunci cand vine vorba de sex. Sexul pentru ei este la ordinea zilei. Daca nu fac sex cu partenera, atunci se masturbeaza vizionand filme porno femei mature. Pur si simplu adora sexul si orgasmul. Asadar, daca vrei sa iti intelegi mai bine sotul sau iubitul, atunci nu uita ca sexul pentru el este extrem de important si trebuie sa faci tot ce poti pentru a imbunatati relatia intima.

Intelege-l si empatizeaza cu el

Barbatii nu sunt la fel de deschisi si comunicativi ca femeile. Acestia sunt invatati de mici ca trebuie sa fie puternici si nu trebuie sa se planga pentru ca nu asa se comporta un barbat. Este foarte important ca o femeie sa inteleaga acest aspect si sa aiba rabdare cu partenerul ei atunci cand acesta trece printr-un moment dificil. In general femeile au tendinta de a lua lucrurile mult prea personal atunci cand partenerul nu comunica. Insa, uita ca barbatii, de cele mai multe ori, isi doresc sa rezolve singuri problemele pe care le au si de aceea nu vor sa isi ingrijoreze iubitele. Incearca sa empatizezi cu el si cu starea lui, iar daca barbatul tot nu se deschide, lasa-i timp. Cu siguranta o va face atunci cand se va linisti. Nu forta lucrurile pentru ca s-ar putea sa ajungeti chiar si la cearta.

Fii alaturi de el in orice moment

A fii alaturi de un barbat inseamna ca il iubesti si il accepti asa cum este el, chiar si atunci cand ia decizii gresite. Daca vrei sa construiesti o relatie de cuplu puternica, atunci trebuie sa ii fii mereu aproape partenerului. Trebuie sa il incurajezi si sa ii arati ca esti acolo pentru el indiferent de situatie. La urma urmei, asta inseamna adevarat iubire, si astfel un cuplu poate deveni mai solid si mai stabil pe termen lung. Nu uita ca barbatilor le place sa isi ofere ajutorul, sa se simta utili, si sa stie ca pot fi stalpul familiei.

Un barbat care are stima de sine scazuta nu va putea niciodata sa creeze confortul si siguranta de care femeia are nevoie. Prin urmare, asigura-te ca esti tu acea femeie care il sustine si care il ajute sa isi recapete increderea in el pentru a face fata cu succes provocarilor vietii. Femeie este cea care modeleaza un barbat, iar ceea ce devine un barbat in viata este rezultatul muncii pe care femeia o depune pentru a sustine barbatul. Asadar, fii femeia pe care partenerul tau nu o va mai gasi in nici o alta parte.