De la versiunea sa cea mai „nude” la cea mai toasta, bejul a fost o culoare predominanta pe podiumurile internationale si acum va fi street style. Din acest motiv, iti aducem o selectie de piese vestimentare si accesorii cu una dintre cele mai versatile culori ale sezonului, usor de combinat cu alte culori sau intr-o cheie ‘total look’.

In fiecare sezon , in paleta de culori exista mai multe culori care predomina si care nuanta majoritatea pieselor. In aceast sezon, rozul este, fara indoiala, culoarea predominanta, de la cele mai dulci tonuri pana la fuchsia . Exista insa un alt candidat puternic care promite sa coloreze marea majoritate a imbracamintei si accesoriilor: bej . De la cel mai nud ton (culoarea crem) la cel mai prajit . Bejul este o culoare neutra, de baza si versatila , deoarece o folosim ca unul dintre tonurile wildcard pe tot parcursul anului, deoarece se combina cu (aproape) totul. Este asociat cu natura, pamantul, si in multe ocazii este atasat de aceste materiale naturale . In sezonul in curs de dezvoltare, il vom vedea insotind toate piesele imaginabile, precum acele piese cu linii rafinate de in si bumbac , confortabile si proaspete pentru lunile caniculare si, mai presus de toate, va vopsi piese de inspiratie aventuroasa : de la jachete de safari pana la salopete lungi stil safari , trecand prin toate acele piese vestimentare utilitare si practice mostenite de la uniforme si care au buzunare multiple. 

Si este ca, asa cum am vazut pe podiumurile internationale , exista numeroase firme care au optat pentru a crea piese colorate de acest ton. De exemplu, Altuzarra, Jacquemus  si Stella McCartney au optat pentru costume de jacheta bej , primul in varianta sa cea mai clasica, al doilea cu bermuda si al doilea cu acel stil utilitar mostenit de la uniforme, adaugand insa o fusta mini . Selectia de piese vestimentare utilitare  este cea mai numeroasa: de la Alberta Ferreti (in imaginea de mai sus) cu o inspiratie clar boho , pana la Elisabetta Franchi si rochiile ei mini, sau  Fendi in salopetele lor lungi de in. Tunicile sau caftanele au  fost si ele colorate in bej, asa cum vedem la Dior sau Joseph. Ca si rochiile , din moment ce pana si cele din satin de la Boss sau cele din organza de la Valentino se predau. Punctul de unire intre toate firmele este ca toate au ales sa poarte aceasta culoare intr-o cheie total look , de la accesorii pentru cap pana la incaltaminte, cu proeminenta in piesele vestimentare . In aceasta galerie, va aducem o selectie a acestor articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii care sunt vopsite in bej, sub toate aspectele sale, sa te inspire daca vrei sa porti una dintre nuantele esentiale ale acestui sezon:

Blazer Pull&Bear cu guler scurt cu rever

Costum alcatuit dintr-un blazer scurt cu guler cu rever si nasturi dubli si o fusta mini infasurata cu inchidere cu nasturi si o silueta mulata, ambele de la Pull&Bear Inel placat cu aur Velatti

Inel placat cu aur Velatti.

HORICA DE FEMEI OCEAN Ecoalf

Hanorac cu gluga cu snur reglabil realizat din bumbac reciclat si bumbac organic , din colectia de semnatura Ecoalf cu Blanca Padilla

Pantaloni de jogging modal Oysho soft-touch

Pantaloni tip jogger cu material modal, de la Oysho

GEANT BROSSBODY 4G LOGO NOELLE Guess

Geanta de umar Guess cu imprimeu cu logo si curea cu lant 

MONO DE PURO LINO Benetton

Salopeta din in fara maneci , cu decolteu in V incrucisat in fata si curea de legat, de la Benetton

Gafas sol 5TH AVENUE SUN Etnia Barcelona

Ochelari de soare cu rama patrata si groasa, marca Etnia Barcelona Gabardina Cassidy Weekday

Trenci clasic din tencel si poliester, de la Weekday 

SOMBRERO BUCKET WATER REPELLENT CAMEL Mananca

Palarie galeata cu snur de ajustat, de Yerse 

Pantaloni drepti fluidi Bershka

Pantaloni drepti fluidi Bershka cu darts 

Pretty Ballerinas Balerina cu varf rotund cu imprimeu soparla

Balerina cu varf rotund cu imprimeu soparla si funda, de la Pretty Ballerinas 

Top tricotat Sandro

Top tricotat , de Sandro 

Reloj Dai de acero con correa de piel Kaos beige Tous

Ceas de otel cu curea din piele bej, din colectia Dai de Tous 

Rochie camasa cu maneci scurte Vila pentru El Corte Ingles

Rochie camasa cu maneci scurte , de Vila pentru El Corte Ingles 

Bolso tipo shopper O bag

Bolso tipo shopper, de O bag 

Camasa Sea Flowers on the Mountain

Camasa confortabila cu guler cu rever si maneci lungi cu mansete, de Loreak Mendian

CENTURI ARTEMISA Bej Sezane

Cureaua ajustabila din piele intoarsa, de la Sezane 

Blazer de lino Societatea de designeri

Blazer de lino, de Designers Society

Rochie maxi cu mai multe roti Cyrana

Rochie maxi cu volane multiple din matase nuda , de Cyrana