Tot mai multe doamne si domnisoare si-au construit propria afacere, realizand manichiuri deosebite.

Totusi, constructia unghiilor nu este cea mai usoara tehnica, deoarece presupune mult timp, indemanare si pasiune pentru a impresiona clientele.

Daca iti doresti sa obtii unghii frumoase si rezistente pentru mult timp, in ajutor iti vin gelurile UV din magazinul online de cosmetice www.amalia.ro

 

Constructia presupune definirea lungimii si formei unghiei, gelul de constructie poate avea diferite culori, in functie de preferinte.

Daca doresti sa obtii o manichiura french, atunci opteaza pentru gelul UV SINA Frech White,produsul are un continut de 15 ml si se foloseste la modelarea unghiilor.

Are o consistenta usor lichida, iar de aceea trebuie aplicat cu grija, intr-un strat subtire pe unghie pentru a se intari rapid.

Gelul este de calitate intrucat nu se ingalbeneste. 

Daca doresti un gel de culoare neutra sau transparenta, atunci foloseste gelul UV de constructie SINA Clear, acesta ofera un look proaspat unghiilor.

 

Gelul se poate folosi atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

Produsul se aplica si se niveleaza foarte usor pe unghie.

Prezinta rezistenta si este de asa natura incat nu curge, ramanand totusi flexibil.

Durata de uscare variaza intre 90 si 120 de secunde. 

 

In cazul in care te-ai plictisit de culorile neutre, lipsite de culoare, opteaza pentru gelul UV de constructie SINA Pink. Gelul este de culoare roz si prezinta o vascozitate mare. Avantajul este ca acesta nu emana caldura in timp ce se intareste. 

Un produs care promite efecte profesionale, este gelul UV cover marca Lila Rossa. Se poate gasi intr-un recipient de 15 ml sau 50 ml.

Produsul este potrivit pentru obtinerea unei manichiuri french de invidiat. Este important de stiut ca nu provoaca alergii sau senzatii de arsura. Totodata, unghiile nu se ingalbenesc in timp. Durata de uscare este de minim doua minute si maxim doua minute jumatate.

 

La fel ca produsul anterior, gelul UV cover medium Lila Rossa este recomandat pentru manichiura frantuzeasca. Nuanta este cu un ton mai intunecata si este potrivita pentru fetele cu piele mai inchisa la culoare.

Odata desfacut, gelul trebuie consumat in termen de un an. 

Un produs modern pentru domnisoarele care doresc sa fie la moda, este gelul color profesional pe nuantele neon, marca Lila Rossa.

De exemplu, nuanta Neon Medium Pink prezinta o culoare vibranta roz, lucioasa, cu insertii sclipitoare. In trend este si nuanta de portocaliu Neon Orange, care ofera unghiei un aspect excentric, potrivit pentru o vara plina de distractie.

Pe gustul tau sau al clientelor tale ar putea fi si gelurile Neon Green, Neon Turquoise, Neon Violet sau Neon Yellow.

Datorita consistentei calitative, gelul se autoniveleaza pe unghie, fiind de ajuns un singur strat subtire. Gelul se usuca in aproximativ 180 de secunde sub actiunea razelor UV. 

Pentru unghii perfecte, trebuie sa ai geluri de calitate.

Nu mai sta pe ganduri si alege gelul UV preferat.